1. Mióta vagy az ASI edzője, és melyik szakosztályban dolgozol?
    Negyedik éve dogozom az ASI labdarúgó szakosztályánál.
  2. Melyik korosztályt viszed, mi a korosztályodnak az erőssége, miben kellene sokat fejlődnötök?
    Az U7-es korosztállyal foglalkozom, a korosztály erőssége, hogy rendkívül motiváltak, csak a labda létezik számukra. A labdakezelésben ennek a korosztálynak még sokat kell fejlődnie.
  3. Mióta foglalkozol az edzői szakmában, mit lehet tudni az eddig pályafutásodról?
    Hat éve dolgozom gyerekekkel tanárként és edzőként. Az ASI az első egyesület, ahol dolgozom.
  4. Szerinted mi az, amit az edzésmódszeren felül egy edző hozzátehet a csapata sikeréhez? A siker alatt nem csak és kizárólag a győzelmet értem, hiszen utánpótlásról beszélünk.
    Számomra fontos, hogy az edzések jó hangulatban teljenek, mindenki jól érezze magát és egy közös játéknak fogják fel a gyerekek. A játék alatt megtanulhatjuk, hogy figyeljünk és vigyázzunk egymásra, ami kiemelten fontos a csapat szempontjából is.
  5. Mi az edzői hitvallásod, miket tartasz igazán fontosnak?
    Fontos célom, hogy a csapat egy barátságos közösség is legyen, ahova a gyerekek szívesen járnak, és új barátokat szerezhetnek. Ha egy gyerek szívesen jár az edzésekre az siker, hiszen csak akkor érhetünk el eredményeket, ha a játékosok szeretik, amit csinálnak.
  6. Lassan indulnak a tavaszi bajnokik, vagy már el is kezdődtek. Mik a célkitűzéseitek?
    A célom, hogy minél több gyerek el tudjon jönni a meccsekre, illetve, hogy amiket edzésen gyakorolunk, az jelenjen meg a pályán is.
  7. Egy kicsit más jellegű téma. Mit lehet tudni a magánéletedről, mi az, amit szívesen megosztanál magadról. Gondolok itt családra, hobbira, egyéb civil tevékenységre.
    A sport a mindennapjaim része a magán életemben is. Szeretek kosarazni, bár a térdem ezt sajnos már kevésbé teszi lehetővé, így marad a konditerem. Nagyon szeretek utazni és kirándulni és jó éttermeket kipróbálni külföldön és belföldön egyaránt.