Lássuk, mi történt a csapatainkkal. Szinte az összes korosztályról olvashatnak szurkolóink, játékosaink, szüleik, edzőink.

2004/5/6-os vegyes korosztályunk

Edzőmérkőzés
Ellenfél: Városgazda UA u15
Helyszín: Vilmos Endre Sportcentrum, Bp. 1185 Nagybecskerek utca 32.
Meccs kezdés: 12:00

Keret: Fekete Dániel, Rácz Norbert, Szőke Dávid, Horváth Richárd, Szikora Tamás, Schermann Péter, Rageh Abdul, Máthé Kolos, Sándor Bendegúz, Cseri Rómeó, Deák Botond, Szudi Dominik, Donner Boldizsár, Tar Ágoston, Kőrössy Zsombor, Ferencz Mátyás, Samori Sitcheu.

Végeredmény:
ASI U15/16 6-2 Városgazda UA U15
Edzők: Bagyinszki Kristóf és Kárpáti György

Gólszerzők: Rageh Abdul, Donner Boldizsár, Deák Botond, Norbert Rácz, Cseri Rómeó, Szikora Tamás.

2007-es korosztályunk

Téli Bozsik:

Időpont: 2020. február 23. Vasárnap Helyszín: 2141 Csömör Major u. 7-9 Városi Sportcsarnok

Nagy Kristóf értékelése : az első mérkőzést a „Csak a csel” csapatával játszottuk. Végig uraltuk a meccset. Az ellenfélnek szinte helyzete se volt. Gyönyörű támadásokat vezettünk és szép gólok születtek. Így fölényes győzelmet arattunk. A második mérkőzést a REAC csapatával játszottuk. Ezen a mérkőzésen sajnos nem tudtuk felvenni a ritmust, sokszor elaludtunk. A végére kicsit szét is estünk így az eredmény 8:2 lett a REAC javára. Az utolsó mérkőzést a Testvériség csapatával játszottuk, ez szinte ugyan olyan volt mint az első meccsünk. Tehát szépen keretbe foglaltuk a tornát. A csapat különdíjasa Polonkai Zsombor, a csapat gólkirálya Szabó Richárd 9 góllal. Gratulálunk nekik!

2008-as korosztályunk

Kölyökliga, 9. forduló

ASI 2–2 Budakalász
Gólszerzők: Stollár, Vidinszki

Ambruska Péter értékelése: Sajnálom a vasárnapi teljesítményünket, és egyben nem is vagyok büszke rá. A csapat kollektíven teljesített maga alatt, és ez még egy alsóházi csapat ellen sem fér bele. Még 2-0ás előnynél sem. Igyekeztünk, akartunk ugyan, de átütő erő és igazi lendület/hatékonyság sajnos nem volt most a játékunkban. Nyilván a terület sem ideális és a brusztoló, védekező csapatot segíti, de ahogy a Tabán ellen tudtunk úgy futballozni hogy eldugtuk a labdát, ma is mennie kellett volna. Nem mozogtunk eleget, nem kommunikálunk egymással, az öngól is ebből született. Nem a 2-2 bánt igazán, sőt nem is baj hogy nem nyertünk mert a győzelemnek van egy olyan lélektana hogy feledteti a rossz dolgokat. Persze, elszórtunk 2 pontot, de nem a tabellán elfoglalt helyezés a legfontosabb, hiszen az eredményesség csak egy eszköz, nem pedig cél. Így ha nyertünk volna is ugyanezt mondtam volna el az öltözőben, hogy ne csapjuk be magunkat. Csapat vagyunk, melynek részese vagyok én is, együtt nyerünk, együtt hibázunk. Igyekezni fogok/fogunk hogy kijavítsuk ezt, a tabella vezető ellen bizonyíthatunk legközelebb.

2009-es korosztályunk

Téli Bozsik torna
Dátum: 2020.02.23. vasárnap
Időpont: 12:00-16:00-ig
Helyszín, mint legutóbb is: Csömör Sportcsarnok

Gősi Viktor értékelése: A hétvégén megrendezésre került az utolsó téli Bozsik torna. Kettős érzésem volt utána. Az elmúlt 2 hétben gyakorolt dolgokból nagyon sokat láttam vissza. Az egyik a labdakihozatal volt, ami már egész jól működött is. A másik a labda játékba hozatalánál az ellenféltől való elszakadás. Az első mérkőzést simán nyertük, bár kicsit álmosan nehezen indultunk, de 3:0 lett a vége. A második mérkőzésünk nagyon rosszul indult. Az ellenfél nagy nyomást gyakorolt ránk és sok gólt kaptunk. Mi így is próbáltunk a megbeszélt és gyakorolt dolgok alapján játszani több kevesebb sikerrel. A harmadik játék is részben hasonlóképp alakult, mint az előtte lévő, annyi különbséggel, hogy kevesebb gólt kaptunk. A helyzeteket itt se tudtuk berúgni sajnos, mint az előtte és utána lejátszott meccsen. Az utolsó meccs szinte végig a mi irányításunkkal telt, de a lehetőségek itt se akartak góllá érni. A végén az ellenfél 2 gyors kontrával el tudott menni és betalált 2-szer. Ez sajnos benne van. De öröm volt látni, hogy nem csak a rúgd és fuss focit tudjuk játszani. Folytatás márciusban már szabadtéren.

2010-es korosztályunk

Mogyoródi téli futsal kupa
Keret:Katancsity Sebestyén, Bőle Boldizsár, Fótos Soma, Szikora Milos, Zuggó Zalán, Menyhért Dániel, Hidvégi Ádám
Elért helyezés:4.

Asi-Mogyoród 1:1 gól: Hidvégi
Asi-Rksk1 0:4
Asi-Rksk2 1:3 gól: Zuggó
Asi-Göd 2:2 gól: Hidvégi,Bőle

Brunovszky Dávid értékelése:
Miután a BLSZ téli futsal bajnokságban sikerült hasznos tapasztalatokat szerezni és helyenként nagyon szép játékot mutattak a fiúk, nagy reményekkel vártuk a mogyoródi tornát. Sajnos ezen a hétvégén nem úgy jöttek össze a dolgok ahogyan szerettük volna. A 4 mérkőzésből csak az első Mogyoród elleni meccsen volt győzelmi esélyünk. Ezen a mérkőzésen sikerült egyedül dominálnunk, de a a mérkőzés végén akár el is veszthettük volna az 1 pontot is. Az Rksk mindkét csapata jobb volt nálunk ezen a hétvégén, megérdemelten nyertek. Az utolsó meccsen is többnyire védekeznünk kellett, de pozitívum, hogy sikerült megszerezni az 1 pontot és ezzel a 4. helyezést. Sokszor úgy tűnik túlizguljuk a dolgokat és ami edzésen megy abba belehibázunk téthelyzetben.
Jövő héttől újra a nagypályás játék kerül előtérbe, gőzerővel készülünk a Kölyökliga tavaszi fordulóira.

Téli Bozsik torna

Keret:Katus Ákos, Takács Bálint, Merlini Leo, Ferdinandy Csaba, Hajnal Máté, Szabó Franciska, Buglavecz Máté, Mészáros Móric

Rövid értékelés a teljesítményről

3 mérkőzést játszottunk nagyon jó futballidőben a BVSC pályán. A 3 meccsből az első mérkőzés első 7 percében és az utolsó meccsen sikerült olyan teljesítményt nyújtani amit várunk a csapattól. Főként az utolsó meccsen látottakkal voltam nagyon elégedett. Ezen a meccsen rengeteg helyzetet sikerült kialakítani, nagyon sok jó lövésünk volt, szebbnél szebb támadásokat vezettünk. Játékban felvettük a versenyt a több idősebb játékossal felálló ellenféllel. Hasznos nap volt.
Az oklevelet a meccseken nyújtott teljesítményéért Merlini Leo vehette át. Gratulálunk hozzá!

2011-es korosztályunk

ASI – Mogyoród FC: 0-2
Ikarus – ASI: 0-4
RKSK – ASI: 1-1

Zsimala György értékelése: Egy ilyen minitornán a második hely nem rossz teljesítmény ugyan, de a heti edzésmunka alapján nem eredményben,hanem játékban sokkal többet vártam a srácoktól. Van bennük bőven ennél több és hiszem,hogy a szezon alatt ezt meg is mutatják.

ASI – Újpest FC

Zsimala György értékelése: Ismét jó kis edzőmeccset játszottunk az Újpest FC csapatával. Bár az elején kicsit bealudtunk és idő volt míg hozzászoktunk,hogy parketta,meg palán van, ja és ellenfél,aki gólokat akar rúgni. De aztán felvettük a ritmust és remek párharcokat, szép egyéni megmozdulásokat láttunk és előre játékban már csapatként is egészen jól néztünk ki.

Gratulálunk csapatainknak, felkészítő edzőiknek, reméljük sok élménnyel, tapasztalattal gazdagodtak játékosaink, melyeket a következő csatákban is tudják majd kamatoztatni. Hajrá ASI!!!