U10-es labdarúgó csapatunk korosztályának csapatkapitányát Brunovszky Dávid vezetőedző mutatja be.

Boldi egy nagyon intelligens, nagy munkabírású játékos, nagyon fontos szerepet tölt be a csapatban. Általában irányító középpályást játszik, de ő az a játékos akit szinte bármelyik poszton be lehet vetni. Jól lát a pályán emellett pedig nagyon harcosan is játszik, jól használja ki a testi adottságait így a középpályás védekezésben is fontos szerepet tölt be, sok labdát szerez. Nagyon fegyelmezett az edzői utasításokat edzésen és mérkőzéseken is igyekszik maximálisan végrehajtani, edzésmunkája kiváló. Nagyon jó csapatember, igazi csapatjátékos, társai is szeretik hallgatnak rá. Örülünk, hogy őt a csapatunkban tudhatjuk, reméljük még sok közös élményben lesz részünk együtt!

  1. Mióta vagy az ASI játékosa?
    2017 nyarán jöttem az ASI–ba, előtte ovifocira jártam, onnan hívott el az U8-ba Zsolti bácsi.
  2. Mit jelent neked az a szó hogy csapat?
    Jó élményeket, sok jó pillanatot, sok gólt, dicséretet, kis versengést.
  3. Mióta vagy a korosztályod csapatkapitánya?
    Nálunk eddig nem volt ilyen, most választottak meg a többiek. Meglepődtem, hogy én lettem a csapatkapitány, de büszke vagyok.
  4. Szerinted mit kell tennie pluszban egy csapatkapitánynak az edzéseken,
    mérkőzéseken?
    Példát mutatni, biztatni a többieket, odafigyelni a társaimra, hajtani a meccs végéig és az edzéseken.
  5. Úgy érzed, hogy valóban te vagy az edződ meghosszabbított keze a pályán, és megfelelő példát mutatsz a társaidnak?
    A pályán próbálom segíteni a csapattársaimat, gratulálok annak, aki valami jót csinál, kisegítem azt, aki elveszíti a labdát, és próbálom mindig megtartani a posztomat.
  6. Lassan lemegy fél szezon, hogy érzed magad, mit vársz a tavasztól, akár egyéni szinten, akár a csapatodtól?
    Nehezen indult, mert többen elmentek a nyáron, de sokat gyakorolunk, és ennek köszönhetően egyre jobban összeszokunk. A Bozsik-tornák mellett a Kölyökligában is játszunk, sajnos az alsóházba kerültünk, de majd tavasszal javítunk. A téli futsal most kezdődött: jó gyakorlás lesz, remélem, nyerünk pár meccset, de nem az eredmény a fontos, hanem a játékunk.

Gratulálunk Boldinak, hogy először érte ilyen megtiszteltetés hogy csapatkapitány lehet. Nagy szó de nagy felelősség is egyben. Kívánjuk neki hogy mind egyéni szinten mind csapat szinten minél több siker érje őt. Büszkék vagyunk rád is! Hajrá ASI!!!