Játékos neve: Ficsor Tamás
Poszt: Belső védő

Zsimala György felvezetője a játékosáról: Tomi egy csupa szív játékos,aki igazán a kiélezett versenyhelyzetekben teljesít kimagaslóan. Nagyon jól olvassa a játékot, jó arányban nyeri meg a párharcait. Fegyelmezett és a pályán belül is egyre jobban irányítja a társait. Hozzáállása a sporthoz példaértékű. 

1. Mióta vagy az ASI játékosa?

2015 őszén, 5 évesen kezdtem el focizni az ASI-ban, 2016-ban lettem igazolt játékos.

2.Mit jelent neked az a szó, hogy csapat?

A csapatban jól kiegészítjük egymást a többiekkel. Itt különcködni nem szabad, ha szeretnénk jó eredményt elérni. Jelenleg ebben rejlik az erőnk és sikerességünk.

3.Mióta vagy a korosztályod csapatkapitánya?

Az U9-es korosztályban a kezdetektől csapatkapitány vagyok. Szerintem ezt a korábbi években mutatott fegyelmezett játékomnak köszönhetem.

4.Szerinted mit kell tennie pluszban egy csapatkapitánynak az edzéseken, mérkőzéseken?

Az edzéseken sok esetben én mutatom be a feladatokat. A meccsek nagy részén részt vettem. Szerintem, ha egy csapat tagja vagyok, akkor számítanak rám, ezért mindig rendelkezésre kell állni.

5.Úgy érzed, hogy valóban te vagy az edződ meghosszabbított keze a pályán, és megfelelő példát mutatsz a társaidnak?

Az összes meccsemen a kezdőben kaptam helyet. Középső védő poszton érzem a legjobban magam, innen próbálom építeni a támadásokat. A legfegyelmezettebben védekezem és próbálom megvalósítani ez edzésen gyakoroltakat. Hátul próbálom irányítani a csapat mozgását.

6.Lassan lemegy a fél szezon, hogy érzed magad, mit vársz a tavasztól, akár egyéni szinten, akár a csapatodtól?

November végére bejutottunk a Kölyökliga felsőházába. Azt, hogy továbbjutottunk a fegyelmezett védekezésünknek köszönhetjük, nagyon kevés gólt kaptunk a csoportunkban. A vesztes meccseinken szoros eredménnyel maradtunk alul. Tavasszal a győzelem lesz a cél. Ha a csapat minden tagja egészséges, akkor biztosan sikerülni fog.

Szeretném, ha a többi poszton is úgy tudnék focizni, mint a hátsó védekező-irányító poszton. Célom, hogy távoli bomba gólokkal tudjak hozzájárulni az ASI győzelméhez.

Kívánjuk Tominak, hogy akár egyéni, akár csapat szinten teljesüljenek a vágyai, célkitűzései, és még sok évig ASI csapatkapitánynak vallhassa magát. Hajrá ASI!!!