Ambruska Péter tanítványai most hétről hétre játszanak a Kölyökliga sorozatban, ahol három győzelem után két fájó vereséget is elszenvedtek, majd kikászálódtak a gödörből.

ASI 0-3 Dalnoki Akadémia

Edzői értékelés: Sajnos egy nagyon rossz napot fogott ki a csapat, álmosan és enerváltan „játszottunk”. Amikor ilyen fizikális csapattal találkozunk sajnos nagy hátrány hogy a terület mérete nem reális a korosztály követelményeihez mérten. Nem tudunk igazán szélesíteni, területet nyitni így pillanatonként test a test elleni „párharcban” találjuk magunkat, amiből általában nem jövünk ki nyertesen. A mi fegyverünk a kombinatív játék, mélységi és szélességi forgatások, passzjáték. Ebből szinte semmit se tudtunk a pályán érvényesíteni, kapkodtunk és még a legjobbjaink is nagyon rossz napot fogtak ki. Nem baj, ilyen is van, gyerekek, változik a formájuk. Ettől függetlenül nagyon dühít persze hogy ilyen simán alul maradtunk.

ASI 5-4 UDSE „Reus”
Gólszerzők: Borsay, Bődi, Molnár 2, öngól

Edzői értékelés: Nem tudom mi van a fiúkkal, a harmadik percben gólt kaptunk, pedig az öltözőben nagy volt a fogadkozás. Aztán szerencsére hamar reagáltunk, Borsay távoli bombája egyenlítést hozott, majd kiszakadt a két meccsig bevarrt gólzsák, Bődi Domi góllal tért vissza a kéztöréséből. Majd 3-1nél nem tudom miért, elbizonytalanodtunk és csúnyán belehibáztunk egy labdakihozatalba, meg is büntette az ellenfél. 3-2vel fordultunk a félidőben, ahol figyelmeztettem a fiúkat, könnyűnek tűnő meccs de veszélyes. Olyan „jól” kezdtünk a félidőt hogy minden passzról lecsúsztunk és ellenfelünk a középkezdésből egyenlített. Láttam hogy megint mélyre megy a csapat, de olyan lendületben volt az ellenfél hogy nem tudtuk megfogni, mire feleszméltünk már 3-4 volt nem ide. Aztán valami újra megváltozott és Márkó távoli lövéséből a kapus maga elé ejtette a labdát amiből a védő meg öngólt rúgott. Kicsit furcsa gól volt. A győztes gólunk viszont a meccs vége előtt 5 perccel szépségdíjasra sikeredett, Márkó 20 méteres ívelését Zozó mesterien vette le, és éles szögből a rövid felsőbe bombázta a labdát. Nagy volt az öröm, és ha talán nem is teljesen megérdemelve, de megnyertük a mérkőzést. A mentális erő és az akaraterő miatt nagyon büszke vagyok, na meg 5 gólt lőni sem minden nap lehet.