U12-13as vegyes csapatunk újabb három mérkőzésen van túl az egy-két évvel idősebbeknek kiírt bajnokságban. Hallgassuk meg Ambruska Péter vezetőedzőnk értékeléseit.

ASI 2-3 Grund FC
Gólszerzők: Bedő, Polonkai

Ambruska Péter: Csalódott vagyok mert egy eddig mögöttünk lévő csapattal találkoztunk, ennek ellenére nem volt egy rossz csapat, sőt. Kulturáltan „akartak” focizni, kihozták a labdákat, igyekeztek a földön építkezni. A tengelyben volt két kifejezetten ügyes játékosuk, ők egyéni megoldásokból illetve egy rossz kapus kipasszból mattoltak minket. A félidőben felforgattam a csapatot jelentősen, meg is lett az eredménye, először egy szerencsés góllal majd egy „rajzolni való” támadás végén szereztünk gólokat. Hirtelen új meccs kezdődött de sokáig nem örülhettünk, a centerük megint megforgatott minket és a padról jól beszálló Zénó sem tudott hárítani. Újabb gól nem következett, de a csapat megmutatta karakterét és mentális erejét, vissza tudott jönni a mérkőzésbe.

Gloriett 4-1 ASI
Gólszerző: Molnár

Ambruska Péter: A tabella 4. helyezettjéhez látogattunk, így gondoltam hogy nem lesz könnyű meccs, viszont arra nem számíthattam hogy magunkat módszeresen megverjük. Az első 5 percben az ellenfelünk ki sem jött a térfeléről, majd egy felesleges hazaadás után egy rossz kipasszból megkontráztak minket és fejes gólt kaptunk. Ezután sikerült még kirúgásból szögletet rúgnunk, miután újra lefejeltek minket. Majd még egy pontrúgás fejes gól. A félidőben erélyesebben rászóltam a fiúkra hogy nagyon nincs az jól hogy gyakorlatilag rendben van hogy van 3-4 erősebb magas emberük de ők nem kerülhettek volna fejes pozícióba ha mi nem vétünk ki nem kényszerített hibákat. Az pedig nem azon múlik hogy ellenfelünk éppen egy vagy két évvel idősebb vagy egy fejjel magasabb-e. A második félidőért viszont le a kalappal a srácok előtt, bár megkaptuk a negyedik fejes gólunkat is, de egy szép támadás végén Zozó megszerezte a szépségtapaszt.

ASI 3-0 Budai FC
Gólszerzők: Bedő, Gémesi, Farkasházy

Ambruska Péter: Érdekes mérkőzést játszottunk mert bár nem tudtunk dominálni és a játékunk sem volt olyan tudatos és szép amilyen szokott lenni, ellenfelünk támadásai „idejében” elhaltak, mi pedig egy remek szöglet után csapatkapitányunk fejeséből gólt szereztünk. A második félidőre felkészítettem a csapatot hogy fogyni fog a szufla mert csak két cserénk volt – a tervezett négy helyett – így rá kell tenni egy lapáttal. Farkasházy Dani egyéni cselei után okos gólpasszt adott Gyuszinak aki érkezett és gólt szerzett. Majd az első gólpassz után Borsay Márkó – aki a 2008as csapatunk kapitánya – adott remek passzt Farkasházynak aki okosan külsővel elpöckölte a labdát a kapus mellett. Megérdemelték már a srácok ezt a „gól gazdag” lazább végkimenetelű győzelmet mert minden meccsbe sokat tesznek de nem mindig áll mellettünk se a szerencse, se magunk sorsát nem irányítjuk eléggé. Van még két elmaradt mérkőzésünk a bajnokságból, remélem hogy a harmadik és hatodik helyezett dolgát minimum megnehezítjük, vagy pontot esetleg pontokat csípünk el!