20 éves az ASI DSE

Tövisháti Zsombor korosztályos vezetőedzőnk részletes beszámolóját olvashatják!

Az Üstökös kupa fiú U15 korosztály versenyére 5 csapat nevezett, így a szervezők körmérkőzések alapján döntötték el a kupa sorsát. Csapatom a II. helyet szerezte meg a tornán.

A torna Gólkirálya címet játékosom Vitéz Botond szerezte meg. 25 találattal végzett az első helyen.

Angyalföldi Sportiskola – Pénzügyőr SE       16:10

Gólszerzők: Bánhegyesi 2, Kamarási 2 (1), Lakatos 3, Máté 1, Pap 3(3), Szegedi 1, Vitéz 4

Tövisháti Zsombor: A korai indulás és a mérkőzés előtti várakozás érződött a játékosaimon, akik a mérkőzés végére megfelelő hőfokon kézilabdáztak.

Szigetszentmiklós KSK – Angyalföldi Sportiskola         7:27

Gólszerzők: Bánhegyesi 1, Deák 1, Gerhardt 1, Kamarási 3, Lakatos 4, Pap 1, Szegedi 1, Vitéz 3, Zorba 1

Tövisháti Zsombor: A szigetszentmiklósi csapat 2006-ban született játékosokkal érkezett az Üstökös kupára. Játékosaim nem beszülték le ellenfelük képességeit, de a korkülönbségből adódód fizikális tényezők hamar eldöntötték a mérkőzés végkimenetelét.

PSN Zrt – Angyalföldi Sportiskola    20:12

Gólszerzők:Gerhardt 1, Kamarási 1, Lakatos 2, Pap 3(3), Vitéz 1, Szabó Á. 4

Tövisháti Zsombor: A pécsi csapattal az augusztusi Budapest kupán találkoztunk, ahol hasonló végeredmény született. Játékosaimat fűtötte a bizonyítási vágy, azonban döntő helyzetekben sokat hibáztunk és azt az ellenfelünk könyörtelenül kihasználta. Annak azonban örülök, hogy a végeredménytől függetlenül egy küzdelmes mérkőzést játszottunk az I.osztályban szereplő pécsi csapattal.

Angyalföldi Sportiskola – Rácalmás SE   18:10

Gólszerzők: Kamarási 3, Szegedi 4, Vitéz 8, Zorba 2, Szabó Á. 1

Tövisháti Zsombor: A nap zárásaként a helyi csapattal játszottunk, akik technikai képességeikből adódóan egy lassan játékot próbáltak csapatatomra elöltetni. A pécsi mérkőzés után átbeszéltük a hibáinkat és kiosztott részfeladatokat játékosaim jól oldották meg, így magabiztosan szerezték meg a győzelmet.