November 5-én a 2003-as és a 2006-os csapataink is vízbe ugrottak, s fölényes győzelmeket arattak. Tamás Gergely edző értékeli a hétvégén látottakat:

A kisebbek 19 góllal verték ellenfelüket, így a végeredmény 22-3 lett. A nagyok pedig 16-3-ra nyerték a 2. meccsüket, a múltkori ellenfelünknél azért erősebb, Balaton ellen az első pár perc döcögött, aztán támadásban is beindultak a gyerekek. Védekezéssel nagyon elégedettek lehetünk, az 5 kapott gól 2 meccsen akkor is szép dolog, amikor nálunk jóval gyengébb ellenfelek ellen játszunk. Ezen a mérkőzésen is mind a 15 nevezett gyerekünk tevékenyen hozzájárult a sima győzelemhez. Néhányan meg extra teljesítményt nyújtottak. Sok szép gólt, gólpasszt, labdaszerzést láthattunk. Megint külön jó volt nézni, hogy olykor 1-1 ziccernél is volt szívük továbbpasszolni a társnak a labdát! Nyilván voltak hibák, néha kis hullámvölgy, de minden apró hibából lehet tanulni és fognak is a gyerekek.

Mészáros Kitty edző külön gratulált azoknak a játékosainak, akik ezen a meccsen meglőtték az első góljukat az idényben.

A nagyok meccséről készült szuper képeket Makány Sándor jóvoltából – melyet ezúton is köszönünk – itt találjátok: https://www.icloud.com/sharedalbum/hu-hu/#B0U5VaUrzGJYE0e;2B678D0E-EB84-4508-A32C-A465CBD54591