Kézilabda Szakmai stáb

Várjuk minden kézilabdázni vágyó gyermek jelentkezését a +36 20 256 8265-as mobilszámon

Név: Tövisháti Zsombor
Csapatok: Fiú 2007, Fiú 2008
E-mail cím: tovishati.zsombor@gmail.com

Mottó: „Nem akkor vagy jó edző, ha a Farsang-kupán első vagy. Akkor vagy jó edző, ha az év végén feladsz öt-tíz-tizenöt képzett és futballért bolonduló gyereket a következő korosztályba.” (Dárdai Pál)

Magamról: Szüleim, barátok révén kerültem kapcsolatban a sporttal, többféle sportág kipróbálása után „ragadtam” a kézilabda pályán. Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetem és az egri Eszterházy Károly Főiskola testnevelő – edző szakán folytattam. Jelenleg a Magyar Diáksport Szövetség országos központjában dolgozom szakmai menedzserként.

Az ASI-nál elkezdett munkám során a csapategység kialakítását, a korosztálynak megfelelő tudásanyag átadását és a versenyhelyzet kialakítását az egyéni képességek figyelembevétele mellett tartom a legfontosabbnak.


Név: Nagy Ádám
Csapat: Lány 2010
E-mail cím: adi.nagy91@gmail.com

Mottó: A győzelem csak amiatt értékes, amit előtte kiálltunk.

Magamról: Immár három éve, a Testnevelési Egyetem befejezése után kerültem a kerületbe, mint testnevelő tanár a Tomori Pál Általános Iskolába. Szerencsére nem kellett sokat keresnem egyesületet, mert az ASI-hoz rögtön még abban az évben tudtam jönni edzősködni. 2017-ben kezdtem meg a közös munkát jelenlegi U14-es fiú csapatommal. Bízom benne, hogy sikerül megszerettetni ezt a sportágat minél több gyermekkel.

Név: Fischer-Király Julietta
Csapat: Fiú-Lány 2013
E-mail cím: juli.kiraly@t-online.hu

Mottó: „A kapufa éle mindig igazságos, mert annak a lövése pattan be, aki a hétköznapokon többet tett a győzelemért!” (Kemény Dénes)

Magamról: Testnevelési Egyetemem végeztem testnevelés- (kézilabda) edző szakon. 15 évet töltöttem a pályán aktív játékosként. A játékos pályafutásom után elvégeztem a játékvezetői képzést és elkezdtem kisiskolás gyerekekkel is foglalkozni. 4 évig dolgoztam az Újbuda TC-nél, majd 2018 augusztusában kerültem az ASI-ba.

Célom minél több gyerekkel megszerettetni a sportágat. Emellett a megfelelő csapategységet is szeretném kialakítani és a tudásomat továbbadni a gyerekeknek.

Név: Szőcs Eszter
Csapatok: Lány 2007, Lány 2008
E-mail cím: eszter.szocs.1@hotmail.com

Mottó:”A motiváció elindít, a megszokás mozgásban tart.” Jim Ryun

Magamról: A Testnevelési Egyetemen végeztem testnevelő – és (kézilabda) edző szakon. 2000-2006 között játékosként küzdöttem az Angyalföldi Sportiskola sikereiért, 2013 óta pedig edzőként teszem ugyanezt. Célom a sportág megszerettetése minél több gyerekkel, valamint, hogy megtapasztalhassák a sport által nyújtott pozitív hatásokat.

Név: Komsa Nikolett
Csapatok: Fiú-Lány 2014
E-mail cím: knixa10@gmail.com

Mottó: szerkesztés alatt

Magamról: Szerkesztés alatt


Név: Bokros Tamás
Csapatok: Fiú 2009, Lány 2009
E-mail cím: bokros.tamas91@gmail.com

Célok: A legfőbb célom, hogy minél több gyerekkel megszerettessem a kézilabdát, illetve az edzéseken a gyerekek folyamatos fejlődésének elősegítését és a korosztálynak, életkori sajátosságoknak megfelelő mozgásanyag hatékony átadását tartom a legfontosabb feladatomnak.

Magamról: A Testnevelési Egyetemen végeztem kézilabda edzői tanulmányaimat és szereztem később testnevelő tanári diplomát is. 2016 óta dolgozom az Angyalföldi Sportiskolánál, a jelenlegi csapataimnak az U12-es lány és fiú csapatnak pedig immáron harmadik éve vagyok az edzője. Nagyon ügyes, szorgalmas társaság, akikkel öröm foglalkozni és rendkívül elkötelezettek a kézilabda sportág iránt.

Edzéseimen a gyerekek fejlődése érdekében nagy hangsúlyt fektetek az egyéni képzésekre is, úgy gondolom ez egy olyan terület, ami egyre inkább előtérbe kerül a mai kézilabdázásban és az Angyalföldi Sportiskolánál erre adottak a lehetőségek.

Név: Tóth József
Csapatok: Fiú 2007/B, Fiú 2010
E-mail cím: totj80@gmail.com

Mottó: „ Meg kell dolgoznod az irigységért, az együttérzést pedig ajándékként kapod. ”

Magamról: Közel 30 éve kézilabdázom. 15-20 évet töltöttem az NB1-ben, többek közt a Veszprém, Elektromos, Ferencváros, Dunaújváros csapatainál. A Veszprémmel Bajnokok Ligája döntőig jutottam, 4x magyar bajnokságot és 5 x magyar kupát nyertem. Játszottam Németországban a Bundesligában és a svájci első osztályban. Pályafutásom alatt közel 20 alkalommal szerepeltem a felnőtt válogatottban.

Hosszútávú céljaim edzőként ugyanazok, mint játékosként. A legmagasabb osztályban dolgozni és a lehető legjobb eredményeket elérni. Az ASI-nál kapott lehetőséggel pedig szeretnék minél többet tanulni és jobb lenni edzőként. A kicsiknek szeretném a tudásom szerinti legjobbat és legtöbbet megtanítani, hogy minél többet fejlődjenek és lehető legtöbben szeressék meg a kézilabdát, mint sportágat.

Godó-Bugyi Beáta

Név: Godó-Bugyi Beáta
Csapatok: Lány 2011
E-mail cím: godobugyibeata@gmail.com

Mottó: „Nem maga a verseny, hanem az edzések az igazi munka. A verseny már csak egy jutalom saját magunktól mindazért a munkáért, amelyet addig elvégeztünk.” Joel H. Cohen

Magamról: 2019-ben végeztem el a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja által szervezett MKSZ-NEK Alapfokú Kézilabdaedző Tanfolyamot. Én magam is kézilabdáztam többek között a Vasas serdülő csapatában is, de az élet más területre sodort. A kézilabda iránti érdeklődés, szeretet továbbra is megmaradt. Van egy fiam aki szintén az ASI-ban kézilabdázik és már az ötödik idényét kezdi meg.

A 2020-2021-es idényben az U10 fiú és U10 lány csapatokkal fogok dolgozni. Ők lesznek az első csapataim, így az elsődleges cél, hogy megismerkedjünk, összeszokjunk, az edzések jó hangulatban teljenek és egy jó kis közösséget alkossunk. A bajnokságban mindkét csapattal az U10-es korosztályban fogunk indulni és reményeim szerint meccsről-meccsre egyre több tapasztalattal leszünk gazdagabbak. Szeretném, hogy minél több gyermek csatlakozna az ASI-ba, hogy minél több gyerek megismerje ezt a nagyon klassz sportágat.

Wiesner Dóra

Név: Wiesner Dorka
Csapatok: Fiú-Lány 2012
E-mail cím: wiesner.dora@gmail.com

Mottó: “Engedd, hogy győzzek; de ha nem győzhetek, hadd küzdjek bátran!”

Magamról: A kézilabda nagyon közel áll hozzám, hiszen én is gyerekkorom óta űzöm a sportágat. Annak érdekében kezdtem el edzősködni, hogy minél tovább a sportág mellett maradhassak és átadhassam azt a sportszeretetet a gyerekeknek, amit én is kaptam. Célom, hogy jó sportolókat neveljek és hogy a játékosaim minél többet fejlődjenek, amíg nálam vannak.

Szántó Edina, kézilabda edző

Név: Szántó Edina
Csapatok: Fiú 2011
E-mail cím: dedina15@gmail.com

Mottó: „Amikor mindent jelent, úgy játssz, mintha semmit sem jelentene.”

Magamról: A mozgás mindig is életem része volt, rengeteg sportágat kipróbáltam, de a kézilabdát éreztem igazán a magaménak. Budapesti kézilabdázó pályafutásom a felköltözésem után indult el és a mesterdiplomám megszerzéséig tartott. A Testnevelési Egyetemen végeztem osztatlan tanári szakon, testnevelő és gyógytestnevelő tanárként. Egyetemi éveim alatt sikerült két szakmát kitanulni a tanári mellett, ez a kézilabda edzői és úszás oktatói volt. Februárban a 13. kerületbe kerültem tanítani, és célom volt, hogy edzőként is tevékenykedjek. Lehetőséget is kaptam az ASI-nál, így megkaptam az első csapatomat. Szeretném minél több gyermekkel megszerettetni a sportágat.

Vérten Orsolya

Név: Vérten Orsolya
Csapatok: U10 lány/fiú – szülési szabadságon van
E-mail cím: vertenorsolyaasidse@gmail.com

Mottó: “A kapufa éle mindig igazságos, mert annak lövése pattan be, aki a hétköznapokon többet tett a győzelemért.“ Kemény Dénes

Magamról: 20 éven keresztül kézilabdáztam,rengeteg felejthetetlen élménnyel gazdagodtam ez idő alatt. Játékosként játszottam többek között a Győri Audi ETO KC-ban és a Ferencváros csapatában is. A válogatott mezt összesen 140 alkalommal ölthettem magamra. A klub csapataimmal összesen 8x ünnepelhettem bajnoki aranyat és magyar kupa győzelmet, a válogatottal pedig a 2005-ös VB-n elért bronzérem a legjobb eredményem. Edzőként célom,hogy a gyerekek megszeressék ezt a sportot és hasonló élményekkel gazdagodjanak az évek alatt, mint én.