ASI DSE Kézilabda - Megkezdődött a bajnokság az U10-es korosztályban is

Elkezdődött a bajnokság az U10-es korosztályban is mind a fiúknál, mind a lányoknál. Kocsis Olivér, a csapatok edzőjének beszámolója következik.

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy nagyon büszke vagyok a gyerekekre. Rengeteget fejlődtek az elmúlt időszakban szorgalmuknak, kitartásuknak, hozzáállásuknak köszönhetően. Vártuk már ezt a hétvégét, hiszen augusztus közepe óta tart a felkészülés, részt vettünk edzőmérkőzésen is. Kíváncsi volt mindenki, hogy mit tudunk nyújtani nagyobb pályaméreten, több létszámmal, hiszen tavaly még kisebb pályán játszottunk, 3 mezőnyjátékossal, 1 kapussal, kisebb szivacslabdával.

U10 lányok

Két mérkőzést játszottak a lányok szombaton Mogyoródon. Ellenfél a Csömör, illetve a Vác csapata volt. Mind támadásban, mind védekezésben sikerült látványosan felülmúlni ellenfeleinket. Egy apukának köszönhetően jó minőségű felvételek készültek a mérkőzésekről, ezeket felhasználva még jobbak lehetünk a jövőben.

U10 fiúk

Vasárnap szakadó hóesés fogadott minket Mogyoródon, ahol szintén két mérkőzés várt ránk: előbb a Veresegyház, majd a Dunakeszi csapatával mérkőztünk meg.  A  védekezés kiválóan működött mindkét meccsen, támadásban azonban sokszor akadozott a labda, de a csapat ezt is elbírta, így sikerült felülmúlni ellenfeleinket. 

Gratulálok mindkét csapatomnak, így tovább!