Egyesületünk, az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület, 2023-ban harmadik alkalommal szervezte meg az ASI Utánpótlás Labdarúgó Tornát 2023. augusztus 27-én az Angyalföldi Sportközpontban. A tornán összesen 9 korosztályban (U7-től U15-ig) közel 600 gyermek versengett 43 csapatban a nyár talán legforróbb napján a tornagyőzelemért, valamint az egyéni elismerésekért. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy rendkívül színvonalas esemény van a hátunk mögött, amelyen több híres sportoló is megtisztelt minket azzal, hogy díjátadóként részt vett a tornán.

Kiss Gergő, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, az ASI DSE vízilabda szakosztályának vezetője, Pintér Ádám, az MTK Budapest és a magyar válogatott labdarúgója, partneregyesületünk képviselője, valamint Lisztes Krisztián, az FTC és szintén a magyar válogatott korábbi kiválósága, jelenleg szintén partneregyesületünk, az UDSE szakmai igazgatója adták át az érmeket, kupákat és különdíjakat a játékosok nagy örömére.

AZ ASI DSE csapatai sikeresen játszottak a hazai pályán, hiszen 3 korosztályban sikerült megnyerni a tornát, illetve további egy ezüst és két bronzéremmel gazdagodott az egyesület.

Különdíjakat ajánlott fel a torna két támogatója, az Esiberg Hungary Kft., valamint a JOMA Magyarország, aminek képviselője, Oroszki Mihály adta át a legjobb játékosoknak és kapusoknak a külön ajándékutalványt, amellyel a kiválasztottak egy-egy személyre szabott futball mezzel térhettek haza. Az Eisberg Hungary Kft. emellett pedig salátakóstolóval várta a torna minden résztvevőjét.

Köszönjük a torna további támogatóinak: a NUTRI8-nek az izotóniás italporok felajánlását, valamint a SKULT13 Divízió XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.-nek a játékterek biztosítását.

Ezúton gratulálunk minden díjazottnak és résztvevőnek is, hogy az embert próbáló hőségben jelen voltak és lejátszották mérkőzéseiket. Nagy köszönet minden felkészítő edzőnek és a gyerekeket elkísérő szülőknek, rokonoknak, akiknek ezúton köszönjük a sportszerű szurkolást.

Ezúton kifejezzük köszönetünket az egyesületben dolgozó, a biztos hátteret megteremtő csapatank: Tóth-Galambos Krisztinának a kreatív munkáját, Jenei Sándor sportszakmai vezetőnek az elkötelezett és kitartó munkáját, Alberti Luca ügyvezető elnök asszonynak és Kenéz György elnök úrnak pedig a stabil működés biztosítását!

Hajrás ASI! Reméljük hamarosan folytathatjuk!