ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2022. december

Az év utolsó hónapja már nem volt annyira eseménydús, de amíg lehetett, dolgoztunk, edzettünk, és azért voltak mérkőzéseink is. A téli szünet előtti munkáról így vélekednek edző kollégáink.

U7 (2016/2017)

A decemberi hónap az ünnepek miatt viszonylag rövid lett, emellett betegség miatt is hiányoztak páran. Az edzések főleg játékos formában valósultak meg, azzal a céllal, hogy minél több labdaérintést és irányváltást végezzünk. A játékok mellett nagy hangsúlyt kaptak a párharcok is.

Rehó Zsolt, utánpótlás edző


U8 (2015)

Nagyon jól kezdtük a decembert, ugyanis a futsal fordulók utolsó köréhez értünk, amit hazai pályán rendeztünk és itt is megmutattuk, hogy remek kis közösséget alkotunk. A srácok nagy kedvvel játszottak és szépen alakították ki a helyzeteket, valamint a védekezésre is jobban koncentráltak, így sikerült a csapat veretlenségét megőrizni. Az edzések a hideg idő és a betegségek miatt ugyan nem voltak teltházasok, de akik részt vettek rajtuk, azok lelkesen dolgoztak az ünnepi leállások előtt.

Zsimala György, utánpótlás edző

Labdarúgás: 2022. decemberi összefoglaló - U8


U9 (2014)

December hónapban már csak egy futsal forduló volt hátra. Sajnos a betegségek kihatottak a csapatra, de még így is volt, aki úgy vállalta a játékot, hogy még picit gyengélkedett. A szünetig hátralévő időben sajnos a betegség továbbra is jelen volt, de akik eljöttek az edzésekre, azok becsületesen dolgoztak. Ebben az időszakban a labdaátvételeket és a passzokat gyakoroltuk. Az egész ősz folyamán nagyon jól sikerültek a Bozsik tornák, sok rúgott góllal zártuk őket, helyenként jó játék is jellemezte a csapatot. A futsal bajnokságban szintén sok gólt szereztünk, amiért köszönet a csapatnak, kiemelten pedig Gellai Zalánnak, aki 22 góljával csoportunkban a legtöbb gólt lőtte. Gratulálunk neki, csak így tovább!

Csányi Zoltán, utánpótlás edző

Labdarúgás: 2022. decemberi összefoglaló - U9


U10 (2013)

December hónap az ünnepek miatt viszonylag rövidre sikeredett, de így sem maradtunk mérkőzések nélkül. Részt vettünk az év utolsó futsal fordulóján, ahol egész évben remekül szerepelt a csapat. Sajnos elszenvedtük az első vereségünket, így sajnos nem tudtuk veretlenül befejezni a sorozatot. Játszottunk egy edzőmérkőzést a III. Kerület csapata ellen, ahol nagyon jó volt látni, hogy felvesszük a versenyt a magasabban rangsorolt egyesület csapata ellen. A szünet előtti utolsó héten már a játéké volt a főszerep.

Nagy Kristóf, utánpótlás edző

Labdarúgás: 2022. decemberi összefoglaló - U10


U10&11 Grassroots (2012/2013)

A decemberi hónap igazán jó hangulatban telt, mivel leginkább játékos edzések voltak. Sok párharc és labdaérintés volt a fő célunk, amit a srácok minden edzésen próbáltak teljesíteni. Az év utolsó hónapjában mérkőzés annyira már nem volt, de így is remekül zártuk le az évet. Sajnos a betegséghullám hozzánk is elért, így elég sok hiányzóval mentek az edzések. Hajrá ASI!

Komlódi Marcell, utánpótlás edző

Labdarúgás: 2022. decemberi összefoglaló - U10&U11 Grassroots


U11 (2012)

Decemberben 12 edzést tartottunk még a gyerkőcöknek, illetve egy téli futsal forduló is becsúszott. Ezen a srácok jól szerepeltek ahhoz képest, hogy a legerősebb csoportba kerültünk. Az edzések játékosabb formában teltek és még a Télapó is meglátogatott minket. Az utolsó edzésen játékkal és kisebb ajándékozással zártuk az évet.

Csontos Ádám, utánpótlás edző


U12&13 Grassroots (2010/2011)

A decemberi hónapra sajnos mérkőzésünk már nem maradt, a fő munkákat elvégeztük az év korábbi részében. Az edzéseken főleg a párharcot gyakoroltuk és kis létszámú feladatokat végeztünk, melyeket játékos feladatok formájában valósítottuk meg. Az év utolsó hónapjában a betegségek ezt a korosztályt is elérték, így elég sok hiányzóval mentek az edzések. Mindezek ellenére sikeres hónapot és egyben sikeres évet zártunk az elvégzett munka tekintetében. Hajrá ASI!

Komlódi Marcell, utánpótlás edző

Labdarúgás: 2022. decemberi összefoglaló - U12&U13 Grassroots


U13 (2010/2011)

A december a futsalról szólt a korosztályban, így az edzéseken is nagyobb hangsúlyt kaptak az ehhez kapcsolódó technikai és taktikai feladatok. A BLSZ U13-as futsal bajnokságban lejátszottuk az utolsó meccsünket az Újpest Futsal Club csapata ellen és a 9:5-ös sikerrel megőriztük 3. helyünket a képzeletbeli tabellán a Simon Alapítvány és a Csak a Csel SE futsal csapatai mögött. A csapat ebben a sorozatban jól teljesített és csak a 2 előttünk végzett gárdától szenvedett vereséget, de tőlük is csak kiélezett, szoros mérkőzésen. Ezután a téli futsal bajnokság 1. fordulójában Szigetszentmiklóson 3 mérkőzésen 2 döntetlent értünk el a Csak a Csel SE és a Testvériség csapata ellen, valamint egy 1 gólos vereséget a Carvalho BLAUSE ellen. Az edzéslátogatás a szokottnál visszafogottabb, 63%-os volt a szünet előtt.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf, utánpótlás edzők


U14 (2009)

A hónapban már nem volt háromnegyed pályás mérkőzésünk, viszont volt néhány futsal bajnoki meccs, amelyeket pótolni kellett, így a hónap eleje az edzéseken a kis létszámos játékokról szólt. Miután túl voltunk a futsal mérkőzéseken is, visszább esett az edzéslátogatottság, ezért ekkor már leginkább csak a játék volt a központban.

Gősi Viktor, utánpótlás edző

Labdarúgás: 2022. decemberi összefoglaló - U14


ASI DSE Kapusok

Ebben a hónapban lezáródtak a kinti és a futsal bajnokságok első felvonásai a korosztályok számára, így egy picikét mi is visszavettünk a gyeplőből és játékosabb, repülősebb edzések voltak a jellemzőek a kapusok számára. Az évet a szabadtéri ünnepi kapusedzés helyett egy beltéri ünnepi kapusos összejövetellel zártuk le, amiről összességében elmondható, hogy a lehetőségeinkhez mérten szinte minden téren ki tudtuk hozni belőle a maximumot. Természetesen még van min dolgoznunk, de itt a 2023-as év, és a kapusokkal együtt azon leszünk, hogy még több fejlődést érjünk el!

Détári István, kapusedző