ASI DSE - Labdarúgás - Klész Kira lett az MTK tavaszi U7-es partneregyesületi torna felfedezettje

Forrás: Sándor Károly Labdarúgó Akadémia / Sándor Károly Football Academy

Partnerünk, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia idén tavasszal ötödik alkalommal rendezett partneregyesületi tornát, ezúttal az U7-es korosztálynak, az Alsónémedi, az ASI DSE, a Balassagyarmat SE, a Budakalászi MSE, az FC Esztergom, a Gödöllői SK, a Jászfényszaru VSE és a Péceli SSE korosztályos játékosainak részvételével.

Az érmeket és a különdíjakat ezúttal Mezei Szabolcstól, az MTK saját nevelésű NB I-es játékosától vehették át a GSK, a JVSE és az MTK játékosai, illetve az ASI DSE büszkesége, Klész Kira a torna felfedezettjének járó elismerést, Ballagó Alex (Jászfényszaru) pedig a torna legjobbjának díját.

Ezzel lezárult az MTK Budapest tavaszi partneregyesületi tornasorozata, amelyen 5 korosztályban összesen 59 csapat versengett. A tornákon legalább 400 játékos mutathatta meg tudását, közülük jópáran rendszeres résztvevői lettek az MTK korosztályos edzéseinek, de a többieknek is hasznos sportélményeket és fejlődési lehetőséget tudtak az események biztosítani.

Köszönjük a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia meghívását, és hogy részt vehettünk a partneregyesületi tornán az U7-es korosztállyal!