ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2022. március legjobb sportolói

Nagy szeretettel gratulálunk 2022. március legjobb labdarúgóinak, akik kitartásukkal kiérdemelték a Hónap Sportolója címet! Hajrá ASI Foci!

ASI DSE 2022. március legjobb labdarúgója – U7 – Pécsi-Kovács BendeU7 (2015/2016) – Pécsi-Kovács Bende

A hónap játékosa Pécsi-Kovács Bende lett. Bende minden alkalmat kihasznál, ha fociról van szó. Ez az edzéslátogatáson is meglátszik, hiszen nagyon keveset hiányzik. Csupaszív kis labdarúgó, a támadások előkészítése és befejezése az erőssége. Bár fiatalabb a többieknél, hozzáállása és küzdőszelleme révén felveszi a harcot az idősebbekkel. Gratulálunk!

ASI DSE 2022. március legjobb labdarúgója – U8 (2014) – Mórocz VendelU8 (2014) – Mórocz Vendel

Vendi az edzéseken jelen van, a feladatokból szorgalmasan, ügyesen veszi ki a részét. A gyakoroltakat Bozsik fesztiválon, futsal fordulókon és edzőmeccseken is törekszik megmutatni. Sikerélményként gólokban is párosult a befektetett energia. A mindig jókedvű labdarúgó palánta figyelme, bátorsága erősödött és bízunk benne, hogy napról napra töretlenül halad tovább a fejlődés útján.

ASI DSE 2022. március legjobb labdarúgója – U9 (2013) – Kormosi PéterU9 (2013) – Kormosi Péter

Március hónap játékosának Kormosi Pétert választotta edzője. Peti körülbelül fél éve csatlakozott a csapathoz. Technikailag, taktikailag és fegyelmezettségben rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban. Több edzőmérkőzésre és futsal fordulóra is keretbe tudott kerülni, ahol jó teljesítményt nyújtott. Szinte minden edzésen jelen van.  Gratulálunk Peti, csak így tovább!

ASI DSE 2022. március legjobb labdarúgója – U10 (2012) – Elekes ZalánU10 (2012) – Elekes Zalán

Zalán 2 éve csatlakozott az együtteshez, de sajnos már akkor is nagy volt a lemaradása az alapokkal. Zalánnak ezt a hátrányt lassan sikerül ledolgoznia. Keményen dolgozik minden edzésen, még ha a figyelme néha el-elkalandozik. A hónapban már a Kölyökliga keretbe is bekerült! Csak így tovább!

ASI DSE 2022. március legjobb labdarúgója – U11 (2011) – Ember DánielU11 (2011) – Ember Dániel

Labdával és labda nélküli mozgásban is nagyon sokat fejlődött Dani az utóbbi időben. Sokkal tudatosabban dolgozik és ez az egymás közötti játékban is szembetűnő, most már nem csak a befejezésekben jeleskedik, hanem nagyon jó passzokkal hozza helyzetbe a társait. Nem csak a hozzáállása, hanem a szorgalma is dicsérendő. Csak így tovább!

ASI DSE 2022. március legjobb labdarúgója – U12 (2010) – Ferdinandy CsabaU12 (2010) – Ferdinandy Csaba

Csabi ebben a hónapban húzóembere volt a csapatnak. Edzéseken példamutató a hozzáállása és csapattársait is igyekszik minél jobb teljesítményre és keményebb munkára sarkallni. A pályán az ő hangját hallani a legtöbbször, segíti a társait, kéri a labdát, dicsér, vagy biztatja a többieket egy-egy jó vagy rossz megmozdulás után. Egyre több gólt szerez, ami egy csatárposzton játszó játékosnál nagyon fontos. Hajrá Csabi, csak így tovább!

ASI DSE 2022. március legjobb labdarúgója – U13 (2009) – Szigeti ViktorU13 (2009) – Szigeti Viktor

Márciusban egy olyan játékost választottam, aki nemrég csatlakozott a csapathoz. A labdarúgást sem rég kezdte, így még sok a technikai és taktikai lemaradása. Viszont szinte minden edzésen jelen van, igyekszik minden pillanatban tanulni és fejlődni, emellett a magatartása is kiemelkedő, aminek külön örülök. Már több mérkőzésen is részt vett, amiken egyre jobban teljesített. A legutóbbi mérkőzésen jól érkezett a kapu elé és már az első gólját is sikerült megszereznie! Gratulálunk!

ASI DSE 2022. március legjobb labdarúgója – U14 (2008) – Kovács Miklós DánielU14 (2008) – Kovács Miklós Dániel

Teljesen egyértelmű volt, hogy őt kell jelölni!  Abszolút vezér, mind a pályán, mind azon kívül. Szorgalmasan és fegyelmezetten edz. Mérkőzés teljesítménye is kiemelkedő, védőként és védekező középpályásként érett és taktikus játékot mutat, gólhelyzetbe is tud kerülni. Értékes játékos.