Hónap sportolója díj nyertesei - Labdarúgó Szakosztály - Április

Ifjú labdarúgóink áprilisban is keményen dolgoztak, hogy kiérdemeljék a Hónap sportolója címet. Íme az áprilisi legjobbjaink! Hajrá ASI Foci!

ASI DSE - U7 - Pécsi-Kovács BendeU7 (2014/2105) – Pécsi-Kovács Bende

Április hónap játékosa Pécsi-Kovács Bende. Bende ebben a szezonban csatlakozott a csapathoz, szinte azonnal látszott rajta a mozgás és a labda iránti szeretete. Az elmúlt időszakban rengeteget fejlődött a mozgása, sokat ügyesedett a labdás feladatokban. Külön kiemelendő, hogy ő jóval fiatalabb az edzőtársainál. Hozzáállása és feladatvégzése példaértékű.

Gratulálok!

ASI DSE - U8 - Maklári ÁronU8 (2013) – Maklári Áron

Áron pár hónapja csatlakozott csapatunkhoz. Kimagasló magatartásával és szorgalmával hamar felhívta magára a figyelmet, rohamos iramban fejlődik. Mérkőzéseken is remek teljesítményt nyújtott, harcias játékkal és gólokkal segítette a csapatot. Kiemelném még a labdarúgás iránt tanúsított hihetetlen alázatot és akaratot, amit minden edzésen és mérkőzésen lehet látni rajta.

Gratulálok Áron, csak így tovább!

ASI DSE - U9 - Bari BélaU9 (2012) – Bari Béla

Béci kezdi felvenni a ritmust és végre kezd ráérezni arra, hogy nem egyedül van a pályán. Gyorsaságban is fejlődött, illetve már megtanulta, hogy ha elveszti a labdát, az első dolga az legyen, hogy megpróbálja visszaszerezni.

Így tovább, Béci!

ASI DSE - U10 - Kiss AndrásU10 (2011) – Kiss András

Nagy verseny volt áprilisban a címért, több egészen kiváló teljesítmény volt, de mégis azért esett a választás Andrisra, mert sokat változott az elmúlt hónapokhoz képest, sokkal jobban koncentrál és sokkal jobban alkalmazza a tanultakat, ezáltal felszabadultabb lett a játéka is. Nem beszélve arról, hogy a hónap elején a Kölyökliga fordulókban kiemelkedően játszott és váratlan húzásaival, ördöngös cseleivel őrületbe kergette az ellenfeleket, lendületes játékával húzta magával a többieket is.

Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE - U11 - Ferdinandy CsabaU11 (2010) – Ferdinandy Csaba

Április hónap játékosának, Ferdinandy Csabának a csapatban befutott eddigi pályaíve jó példa lehet több játékos számára is. Mindig lelkes, látszik rajta a foci iránti szeretet. Nem számít neki, hogy milyen összetételű csapatban vagy milyen mérkőzésen kell pályára lépnie, mindig élvezi a játékot. Amikor leigazoltuk, volt lemaradása a társaival szemben, de mentalitásával, kitartásával és teljesítményével kiérdemelte, hogy már a legkomolyabb mérkőzéseken is szerephez jut. A múlt hónapban, amikor pályára lépett, szinte minden mérkőzésen szerzett gólt, és sokat javult a védekezése is.

Gratulálunk Csabi!

ASI DSE - U12 - Severnyák MárkU12 (2009) – Severnyák Márk

Áprilisban egy olyan játékost választottam, aki szinte minden edzésen aktívan részt vett. A tanult és gyakorolt dolgokat sokszor láttam tőle vissza az edzés végi játékban. A mérkőzéseken is nagyon jól teljesített.

Gratulálok Severnyák Márknak, csak így tovább!

ASI DSE - U14 - Kiss Andor LászlóU14 (2007/2008) – Kiss Andor László

Andor egyre lelkesebb az edzéseken, önbizalma egyértelműen nőtt az elmúlt hónapokban. A mérkőzéseken pedig a kapu előtti szituációkban sokkal jobban koncentrál és ez gólokban is megmutatkozik.

Csak így tovább, Andor!

ASI DSE - Grassroots - Balogh DánielGrassroots csoport – Balogh Dániel

Danit az időjárás sem tántorítja el, minden edzésen ott van és motiváltan érkezik. 1v1 ellen játékban nagyon sokat fejlődött, bátran kihasználja testi erejét és mindig a gólszerzésre törekszik. Pozitív szemlélete a focihoz példaértékű.

Csak így tovább, Dani!