Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Április

Kezd visszaállni az élet, és ezzel együtt a sportélet is egy normálisabb kerékvágásba, és ez már az áprilisi eseményeken és teljesítményünkön is látszik! Alább a múlt hónap összefoglalója szakembereink szemével.

U7 (2014/2105)

Ezt a hónapot egy felkészülési mérkőzéssel kezdtük az idősebb korosztály ellen. Nagyon jól játszottak a gyerekek, méltó ellenfelei voltunk a nagyobbaknak. Az edzéseken főleg ügyességi feladatokat és 1:1 elleni párharcokat gyakoroltunk. Nagyon elégedett vagyok a srácok teljesítményével.

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

U8 (2013)

Talán ez volt az évben az első olyan hónap, amikor az időjárás és a vírus helyzet is mellettünk állt. Megfelelő időjárás mellett remek létszámmal vettek részt a gyerekek az edzéseken. Gyakoroltuk a passzok utáni elmozgást és technikai fejlesztés is zajlott passzerősség, labdaátvétel és labdaérzékelés formájában. Kölyökliga fordulók és edzőmérkőzések is voltak, így mindenki kapott játéklehetőséget bőven. Játékunkon látható a fejlődés és érünk el sikereket a mérkőzéseken. Remélem, májusban is hasonló edzéslátogatottsággal fogunk tudni dolgozni és a vírushelyzet is kegyes lesz hozzánk.

Schöffer Antal, utánpótlás edző

U9 (2012)

Úgy gondolom, talán ez volt a legsikeresebb hónapunk mióta a 2012-es korosztállyal elkezdtem a közös munkát. Ha az eredményeket nézzük, a csapat létszámát és az edzésen mutatott teljesítményt, akkor ezt mindenképp így van. A hónapban 2 edzőmeccsünk is volt, ahol azok is játéklehetőséghez jutottak, akik eddig a Kölyökligában nem tudtak bemutatkozni. Ezt fontos dolognak tartom! Két kölyökliga fordulónk volt, ahol 4 meccsből 3-at megnyertünk és ezzel ott vagyunk a dobogó 3. helyén, ami úgy gondolom, nagyon szép eredmény és azon leszünk, hogy ezt megtartsuk. Edzéseken pedig a nagy létszámhoz képest nagy a fegyelem, az odafigyelés és úgy gondolom minőségi munkát tudunk végezni. 🙂

Csak így tovább! Hajrá ASI!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U10 (2011)

Ebben a hónapban már több edzőmérkőzést tudtunk játszani és a Kölyökliga sorozatban is megmutatta a csapat az erősségeit. Játékgyorsaságban, helyzetfelismerésekben, gyors döntési helyzetekben jól néztünk ki, labdatartásnál kevesebb a kapkodás és a labda nélküli mozgások is egész szépen alakulnak. A hónap közepe utáni csúcspontot követően az utolsó hármas mini gyakorló mérkőzéseken kicsit visszaestünk ugyan a játékban, de nyilván ebben a korban nem elvárható a folyamatos jó forma. De amit a csapat a hónap közepén akár az Újpest, akár a Kelen elleni mérkőzéseken bemutatott, az mindenképpen biztató és megsüvegelendő, illetve követendő.

Csak így tovább!

Zsimala György, utánpótlás edző

U11 (2010)

Megint egy nagyon mozgalmas és eredményekben gazdag hónapon vagyunk túl. A Kölyökliga 7. fordulójában nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott a csapat és 3 győzelmet könyvelhetett el, ami azt jelenti, hogy az utolsó forduló előtt a 2. helyen állunk. A Kölyökliga mellett 3 edzőmérkőzést is játszottunk, ebből kettőt 6+1-es felállásban egyet pedig 8+1-es felállásban már a következő szezonra készülve. Az edzéseken ebben a hónapban a labdabirtoklás kialakítására helyeztük a hangsúlyt. Csapatunk a gyakoroltakat a meccseken is próbálja megvalósítani és igyekszik stílusos focit játszani. Az edzéslátogatás remek volt áprilisban, 87,5% csapatszinten.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf utánpótlás edzők

U12 (2009)

A hónapban többször szerepeltünk a Kölyökliga mérkőzésein, ahol sajnos nem a legjobban alakultak az eredmények a mi szempontunkból, de minden alkalommal tudtunk tanulni a hibákból. Sorra jöttek vissza játékosok a klub keretein belülre, így próbáltuk folytatni a márciusban megkezdett munkát. A május sokkal többet tartogat számunkra.

Dolgozunk tovább!

Gősi Viktor utánpótlás edző

U14 (2007/2008)

Szerencsére ebben a hónapban minden játékos visszatért és a hónap végére kondícionálisan is jobban bírták az edzéseket. 9 bajnoki mérkőzésünk volt a hónapban, így szépen vissza lehetett építeni mindenkit. Leginkább labdás koordináció, illetve létszámfölényes támadásbefejezések szerepeltek a programban. A kapussal szembeni ziccerekben hadilábon álltunk pár mérkőzésen, ezekre is fordítottunk időt. A védekezésben szépen kisegítettük egymást, támadásban pedig egyre kreatívabbak vagyunk. Május is tartalmas lesz, mivel le kell játszanunk az összes hátralévő mérkőzésünket.

Hajrá ASI!

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

Április volt az első olyan hónap a kapusok számára, ahol jobbára az időjárás és a vírushelyzet se akadályozta az edzéseket. Ebben a hónapban a lehetőségek szerint megpróbáltam minél több mérkőzéshelyzetes gyakorlattal szembeállítani a kapusokat, amiket jobbára jól próbáltak megvalósítani. Most sem maradhattak el felkészülési mérkőzések, bajnoki- vagy Kölyökliga fordulók sem, így azokon tudták a kapusok kamatoztatni tudásukat, szerencsére több, mint kevesebb sikerrel.

Détári István, kapusedző