Hónap sportolója díj nyertesei - Labdarúgó Szakosztály - Március

Edzőink márciusban is kiválasztották csapataik legjobb labdarúgóit az ASI DSE Labdarúgó Szakosztályában. Csak így tovább! Hajrá ASI Foci!

ASI DSE Labdarúgás U7 Csepely ÁbelU7 (2014/2105) – Csepely Ábel

Március hónap játékosa Csepely Ábel lett. Ábel az idei szezonban csatlakozott hozzánk, azóta rengeteget fejlődött a játéka, sokkal ügyesebb és koncentráltabb lett. A gyakorlatokat mindig a szabályoknak megfelelően végzi és erre figyelmezteti a többieket is.
Gratulálok!

ASI DSE Labdarúgás U8 Szatmári BenceU8 (2013) – Szatmári Bence

A márciusi hónapban Bence szinte az összes edzésen jelen volt. Magatartása a kezdetekhez képest rengeteget javult, sőt, sikerült elérni nála, hogy kicsit háttérbe szoruljon az “én és a labda” korszak.
Technikailag és taktikailag is nagyon sokat fejlődött, a gólok mellett a gólpasszokból is igyekszik kivenni a részét.
A Kölyökliga mérkőzéseken is remek teljesítményt nyújtott, ezúton is gratulálok neki!

ASI DSE U9 Harangozó SamuU9 (2012) – Harangozó Samu

Samu végre visszatalált a helyes útra, amin egyszer elindult. Sajnos volt egy nagyobb hullámvölgy, de az elmúlt időben mutatott játéka a meccseken és edzéseken is kiváló volt. Ezzel nem csak én, de a kollégáim is egyetértettek, mivel a sok helyettesítés miatt ők is napi szinten látták a teljesítményét.
Gratulálunk! Csak így tovább Samesz!

ASI DSE U10 Marczi SomaU10 (2011) – Marczi Soma

Soma hozzáállása, figyelme, fegyelme példaértékű. Az edzéseket nagyon komolyan veszi, remekül alkalmazza a gyakorlatokból a játékba beépített elemeket. Nem fél a párharcoktól, gyorsan reagálja le az átmeneteket. Védekezésben és támadásban is nagy erőssége a csapatnak.
Csak így tovább ezen az úton!

ASI DSE U11 Molnár LehelU11 (2010) – Molnár Lehel

Március hónap játékosa nemrég csatlakozott a csapatunkhoz. Gyorsan beilleszkedett, a társak hamar befogadták. Az edzéseken és a mérkőzéseken is kimagaslóan teljesített a hónapban. Gólerős játékával nagyon hasznos tagja a csapatunknak, és játékával önbizalmat ad a többi játékosnak is.
Gratulálunk Molnár Lehelnek!

ASI DSE U12 Miller DanielU12 (2009) – Miller Daniel

Március hónap legjobbjának egy olyan játékost választottam, aki az elmúlt időben nagyon sokat változott hozzáállásban. Újra láttam rajta azt az akarást, ami novemberben volt rá jellemző. A játéka is ugrásszerűen kezdett javulni. Remélem, ezt a helyzetet tartósabban is fent tudja tartani, és tudja húzni a többieket. Gratulálok!

ASI DSE U14 Borsay MárkU14 (2007/2008) – Borsay Márk

Március hónap játékosa Borsay Márk lett. Márk minden edzésen a maximumot nyújtja, szinte mindig előre játszik, dinamikus és jól lát a pályán. Igazi irányító középpályás, de ugyanúgy csatárként is megállja a helyét.
Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Grassroots Rapcsák MártonGrassroots csoport – Rapcsák Márton

Grassroots március hónap játékosa Rapcsák Márton lett. Marci védőmunkájával és a támadásba való belépéseivel mutatja sokoldalúságát. Technikailag is sokat fejlődött a hónapok során. Egy mindig jókedvű, pozitív szemléletű fiatalember, aki nagyon szeret focizni.
Gratulálunk Marci, csak így tovább!