Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Március

Ahogy az országot, úgy minket is márciusban nyomott le a legerősebben a járvány, de nem adtuk fel és továbbra is kitartottunk és dolgoztunk, játszottunk, amikor csak tudtunk! Köszönjük játékosainknak, szüleiknek és edző kollégáinknak az eddigi helytállást!

U7 (2014/2105)

A korlátozások miatt kicsit kevesebben voltunk az elmúlt hónapban, de a csapat nagy része jelen volt az edzéseken. Az edzéseken folytattuk az 1:1 elleni párharcokat, a labdás ügyességfejlesztő feladatokat és a rengeteg labdás játékot. A srácok továbbra is nagyon motiváltak, aminek nagyon örülök.

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

U8 (2013)

Rendkívül eredményes hónapot tudunk magunk mögött. Szerencsére elmúltak a nagy hidegek, így egyre magasabb lett az edzésre járó játékosok száma. Ebben a hónapban 2-3 játékos összehangolt gyakorlása, pontos passzok különböző mozgásokból való begyakorlása volt a fő téma, de voltak párharcok, 1:1 elleni játékok is. A hónap közepén Kölyökliga fordulón vettünk részt, ahol nagyon büszke voltam a srácokra, láttam vissza sok mindent az edzésen gyakorolt dolgokból.
Csak így tovább! 🙂

Schöffer Antal, utánpótlás edző

U9 (2012)

Talán ez volt az a hónap, amikor a legtöbb nehézségbe ütköztünk. A hónap elején 2-3 játékos karanténba került és sajnos jómagam is 2 hétig el voltam zárva a srácoktól. A helyettesítéseket minden gond nélkül megoldottuk, ezt köszönöm a kollégáknak! Azért pozitív része is volt a hónapnak: 2 edzőmérkőzésünk is volt, ahol a Kápmegyer csapatát fogadtuk hazai pályán és 2011-es Barca Academy csapatát. Illetve elkezdődött a Kölyökliga, ahol az első fordulóban 1 győzelem és 1 vereség a mérlegünk. Áprilisban reméljük, mindenkit elkerülnek a betegségek.
Hajrá Asi!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U10 (2011)

A hónap elején a járványhelyzet továbbra is hatással volt az edzéslétszámokra, sőt a Kölyökliga fordulónk is elmaradt az ellenfeleknél felbukkanó pozitív esetek miatt. Szerencsére a hónap közepétől majdnem teljes létszámmal dolgozhattunk az edzéseken és edzőmérkőzésen is kipróbálhattuk magunkat, illetve a soron következő Kölyökliga fordulóban már egész jó képet mutatott magáról a csapat. Egyedül a helyzetkihasználásokkal álltunk hadilábon, hiába dolgoztuk ki egymás után a támadásainkat, a kapu előtti technikai hibák vagy a túlizgulás miatt elmaradt a gólok nagy hányada. Viszont pozitívumként elmondható, hogy éles helyzetben is egyre több jó irányba, jó lábbal történő labdaátvételt láthattunk és ha a figyelem a helyén van, akkor nem csak eredményes, hanem szemre is szép támadásépítéseket mutatnak be a gyerekek. Az edzéseken a kisjátékokban a labdabiztonság növelésére és a gyors döntéshozatalra fektettük a hangsúlyt.

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály U10

U11 (2010)

Márciusban újra végig tudtuk edzeni a hónapot, és a Kölyökliga nyitófordulóján kívül nem maradtak el mérkőzéseink sem. Szerencsére az edzéslátogatottság is javult valamelyest az előző hónaphoz képest, 65%-ról felment 74%-ra. Ez még mindig nem éri el a normál időszakban szokásos 90% körüli eredményt, de legalább javulás a februárhoz képest.

Eredményesség, és fejlődés tekintetében nagyon sikeres hónapon vagyunk túl. A februári kényszerű leállás után még volt egy gyenge játékkal megnyert edzőmeccs a Barca Academy csapata ellen, viszont ezután látványosan feljavult a játékunk, és a jó játék szerencsére eredményességgel is párosult, hiszen egy erős hat csapatos minitornán a Ferencváros mögött 2. helyen végzett a csapat, megelőzve az Újpest FC, a III. Kerületi TVE, a Vác VLSE és a Budai FC csapatait.

Március 28-án vasárnap megkezdődtek a Kölyökliga küzdelmei is. Rögtön nagyon fontos meccsekkel kezdtünk, hiszen a 100%-os teljesítménnyel a tabellát vezető Gödi SE és a jobb gólaránnyal, de velünk azonos pontszámmal 2.helyen álló Szigethalom SC volt az ellenfelünk. A csapat remek teljesítményt nyújtva 4 pontot gyűjtött a 2 meccsen úgy, hogy legyőzte az addig hibátlan listavezetőt 5:1 arányban, majd egy küzdelmes és izgalmas meccsen 4:4-es döntetlent játszott a Szigethalommal.

A hónap lezárásaként játszottunk még egy 8+1-es 4 x 20 perces nagypályás edzőmeccset a REAC csapata ellen. A csapat ezen a meccsen is nagyon meggyőző 10 gólos győzelmet aratott és gólt sem kapott. Remek hónapon vagyunk túl, sokat javult a játék a hónap elején mutatotthoz képest. A csapatban kezd kialakulni egy egészséges versenyhelyzet. Majdnem minden posztra 2 hasonló teljesítményre képes játékos pályázik, egyre nehezebb bekerülni a kezdőcsapatba és ez a versenyhelyzet egyre jobb teljesítményre sarkallhatja a játékosokat.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf utánpótlás edzők

U12 (2009)

A hónap sajnos nagyon rövid lett és a mostani helyzetben az edzéslátogatottság is nagyon visszaesett. A jelenlévőkkel szerencsére tudtunk haladni és látványos fejlődést elérni. Ez a Grassroots és az U11-es korosztály elleni edzőmeccsek folyamán a játékban is megmutatkozott. Reméljük, a többiek mielőbb vissza tudnak térni és fel tudják venni a fonalat a rendszeres résztvevőkkel!

Gősi Viktor utánpótlás edző

U14 (2007/2008)

Ebben a hónapban sajnos 1 mérkőzést tudtunk lejátszani a BLSZ bajnokágban, mivel sok megbetegedés ért minket, illetve ellenfeleinket is. Egy hétre pedig az edzéseket is leállítottuk csapatszinten. Ezután folytattuk az edzéseket, viszont a létszámra nagy hatással voltak a történtek, így nehezen rázódtunk vissza. Az erőnlétet ezáltal újra fel kellett építeni. Bár még mindig van hova fejlődni, szerencsére a srácok csapatként tudnak működni. Április a mérkőzéseket nézve tartalmasabb lesz. Várjuk nagyon a folytatást!
Hajrá ASI!

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

A márciusi hónap sajnos edzések szempontjából nem alakult a legjobba, nagyon sok edzést kellett elhalasztani különböző okok miatt. A csapatedzéseken viszont tudtak gyakorolni a srácok, illetve amikor tudtunk edzeni, akkor nagyon jó hozzáállással dolgoztak. Ebben a hónapban sem maradtak a kapusok mérkőzések nélkül, ahol tudták kamatoztatni az eddig tanultakat. Szerencsére sokkal többen tudtak jól teljesíteni, ami azért mutatja, hogy szépen, lassan kezdenek mentálisan is megerősödni a srácok! Remélem, április hónap sokkal kedvezőbb lesz számunkra, és tudunk haladni tovább azon az úton, amit meghatároztunk.

Détári István, kapusedző