Hónap sportolója díj - Kézilabda Szakosztály - Február

Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Lássuk, hogy a 2021-es év második hónapjában kik érdemelték ki a díjat, kikre esett edzőink, szakembereink választása!

Tövisháti Zsombor csapata:

Kamarási Barnabás – Serdülő, U16 fiúKamarási Barnabás – Serdülő, U16 fiú

Barni edzésen és mérkőzésen is maximális teljesítményre törekszik. Csapatom igazi vezéregyénisége. Az utóbbi időszakban támadásban és védekezésen is szemmel látható a fejlődése, ami a lőtt gólokban és a mérkőzésen vezetett statisztikában is megmutatkozik. Sokra hivatott sportoló.

Király Juliette csapata:

Berecz Vivien – U14 lányBerecz Vivien – U14 lány

Vivien nagyon szorgalmasan dolgozik az edzéseken. A mérkőzéseken is jól teljesített februárban. Sokat fejlődött az elmúlt időszakban.

Komsa Nikolett csapata:

Kőrösy Kristóf – U14 fiúKőrösy Kristóf – U14 fiú

A februári hónap játékosa Kőrösy Kristóf, aki a meccseken és az edzőmeccseken is bizonyított. Edzésekre rendszeresen jár, ahol szorgalmasan és elszántan végzi a munkáját. Örülök, hogy több poszton is bevethető és hogy könnyedén veszi az akadályokat! Gratulálok!

Nagy Ádám csapata:

Ádám a februári hónapban nem jelölt hónap sportolója díjra játékost.

Szőcs Eszter csapatai:

Pap-Kovács Fruzsina – U13 lányPap-Kovács Fruzsina – U13 lány
Fruzsi edzésmunkája és a sportág iránti elkötelezettsége példaértékű, ezért őt választottam február hónap sportolójának. Így tovább!

Legenyei-Pintér Zalán – U13 fiúLegenyei-Pintér Zalán – U13 fiú
Zazi kitartóan és szorgalmasan dolgozik minden edzésen. Gratulálok neki a február hónap sportolója címhez!

Bokros Tamás csapatai:

Hepp Rebeka és Hoffman Hajnalka Mira – U12 lányHepp Rebeka és Hoffman Hajnalka Mira – U12 lány
Példamutató hozzáállásuk és edzésmunkájuk eredményeként Hajni és Rebeka lettek a február hónap sportolói az U12-es korosztályban. Az edzéseken mindig lelkesek, figyelmesek, könnyen tanulnak és látom rajtuk a fejlődést.

Bácsalmásy András Vilmos – U12 fiúBácsalmásy András Vilmos – U12 fiú

Andris általában elsőként szokott érkezni és mindig nagyon segítőkész az edzés előkészületeinél. Mivel később kezdte a kézilabdát, mint a többiek, van egy kis lemaradása, amit kitartó szorgalmával igyekszik pótolni. Elégedett vagyok a hozzáállásával és őt választottam február hónap legjobbjának.

Tóth József csapatai:

Józsi a februári hónapban nem jelölt hónap sportolója díjra játékost.

Godó-Bugyi Bea csapata:

Iván Csenge – U10Iván Csenge – U10
Csenge nagyon lelkes és szorgalmas, igyekszik mindent a legjobb tudása szerint megoldani. Mindig vidáman és jókedvűen érkezik az edzésre.

Wiesner Dorka csapata:

Hajdú Abigél – U9Hajdú Abigél – U9
Abigél az idei évben csatlakozott hozzánk. Hamar sikerült barátokra lelnie és beilleszkednie közénk. Az eddigi edzésmunkája alapján csak jókat tudok róla mondani, gyorsan tanul és pontosan kivitelezi a tőle kért feladatokat. Abi egy nagyon szorgalmas és fegyelmezett lurkó! Nagyon örülök, hogy nálam kamatozik ez a képesség.