Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk

Tisztelt Szülők, Kedves Sportolóink!

Az első járvány-helyzethez kapcsolódó hivatalos tájékoztatót közel egy évvel ezelőtt írtam Önöknek. Úgy gondolom, kijelenthetem: egyikünk sem számított arra, hogy egy vírus ennyire megváltoztatja a megszokott életünket.

Hosszabb szünet után örültünk a folytatásnak, az edzések tartásának és a gyermekeknek. Örültünk, hogy különböző óvintézkedések betartása mellett ugyan, de megkezdődtek a bajnokságok, néhány csapatunk pedig tornán vagy edzőmérkőzéseken tudta képviselni az Angyalföldi Sportiskolát.

Bíztunk abban, hogy a járvány leszálló ágban van, azonban ahogyan a múlthéten tájékoztattunk Önöket, a kerületben és az egyesületben is nőtt a COVID-19 fertőzöttek száma. A harmadik hullám a
gyermekeket sem kíméli, emiatt több iskola is bezárni kényszerült és mi is szigorítottuk, hogy kik vehetnek részt edzéseinket.

A megfertőződések és a tömeges megbetegedés elkerülésének érdekében további biztonsági intézkedést kell hoznunk.

A Magyar Kézilabda Szövetség 2021. 03. 01-jén kiadott ajánlásának megfelelően a gyermekek, sportszakembereink és a családok egészségének megőrzését szem előtt tartva Kézilabda Szakosztályunk 2021. 03. 03. és 2021. 03. 15. között áttér az online térben tartott edzésekre.

Az online edzésekkel kapcsolatban az edzők fogják tájékoztatni Önöket.

A szakembereink által kiadott edzéstervekkel ebben a nehéz helyzetben is segítünk a gyermekeknek mind a fizikális, mind a mentális egészségük megtartásában.

Jó egészséget kívánok!

Sportbaráti üdvözlettel

Eperjesiné Muts Éva
ügyvezető elnök


Közlemény letölthető változata:
Kézilabda leállás 2021. 03. 03.
File típus: PDF