Hónap sportolója díj - Kézilabda Szakosztály - Január

Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Lássuk, hogy a 2021-es év első hónapjában kik érdemelték ki a díjat, kikre esett edzőink, szakembereink választása!

Tövisháti Zsombor csapata:

Büki Dános – Serdülő, U16 fiú
Dános alázatos edzésmunkájának köszönhetően jó úton jár, hogy a decemberben megfogalmazott céljait elérje. Több lőtt góllal és stabil védekezéssel szeretné segíteni csapatát minden mérkőzésen.

Király Juliette csapata:

Zsüli januárban – a csapattal egyeztetve – nem jelölt hónap játékosát.

Komsa Nikolett csapata:

Niki januárban nem jelölt hónap játékosát.

Nagy Ádám csapata:

Kelemen Márton – U14 fiú – Nagy Ádám csapataKelemen Márton – U14 fiú

Marci kitartó szorgalmáért és alázatosságáért érdemli meg a hónap sportolója címet. Edzésen és meccsen is mindig minden tőle telhetőt megtesz, hogy kihozza magából a maximumot.

Szőcs Eszter csapatai:

Szabó Petra – U13 lány – Szőcs Eszter csapataSzabó Petra – U13 lány
Petra egész évben nyújtott edzésmunkájával és teljesítményével érdemelte ki a január hónap sportolója címet.

Berecz Gábor – U13 fiú – Szőcs Eszter csapataBerecz Gábor – U13 fiú
Gábor edzésen és mérkőzésen nyújtott teljesítményévél, példaértékű hozzáállásával érdemelte ki a január hónap sportolója címet.

Bokros Tamás csapatai:

Hristodoulou Pinelopi Ira – U12 lány – Bokros Tamás csapata

Hristodoulou Pinelopi Ira – U12 lány
Popi minden edzésen arra törekszik, hogy kiemelkedően teljesítsen. Nagyon céltudatos, motivált és elkötelezett a kézilabda iránt. A lány csapat igazi húzóemberének tartom őt, mindig látom benne az akaratot.

Korbács-Gyetvai Gergő – U12 fiú – Bokros Tamás csapata

Korbács-Gyetvai Gergő – U12 fiú
Az elmúlt időszakban Gergő sokat fejlődött technikailag. A hozzáállásával is nagyon elégedett vagyok, az edzéseken mindig odafigyel és szorgalmasan dolgozik, így őt választottam január hónap legjobbjának.

Tóth József csapatai:

Majer Dorottya – U11 lány – Tóth József csapataMajer Dorottya – U11 lány
Dorottya minden edzésen ott van és csinálja rendesen a feladatokat. Sokat fejlődött, mérkőzéseken is lehet rá számítani.

Gyenge Csaba – U11 lány – Tóth József csapataGyenge Csaba – U11 fiú
Csabi szorgalmasan jár edzésre és maximálisan szeretne mindenben teljesíteni. Lehet rá számítani mérkőzésen és edzéseken is és emiatt nagyon sokat fejlődött.

Godó-Bugyi Bea csapata:

Szabó Máté – U10 fiú – Godó-Bugyi Bea csapata

Szabó Máté – U10 fiú
Máté nagyon lelkes az edzéseken, a feladatokat igyekszik a legjobb tudása szerint elvégezni, ami a fejlődésén is látszik. Nagyon elszánt, hogy jó kapus váljék belőle. Csak így tovább Máté! 🙂

Kreisz Orsolya – U10 lány – Godó-Bugyi Bea csapataKreisz Orsolya – U10 lány
Orsi szorgalmával és elszántságával érdemelte ki a hónap sportolója címet. A tudása, ügyessége és szorgalma miatt a nagyobb korosztály edzésein is részt vesz, ezért még nagyobb dicséret illeti.

Wiesner Dorka csapata:

Klész Kíra – U9  – Wiesner Dorka csapataKlész Kíra – U9
Kíra régóta csapatunk tagja, minden alkalommal lelkes kitartó edzésmunkát képvisel. Kíra testvérétől szerette meg a kézilabdát, szerintem Kíra még álmában is kézilabdázik. Ígéretes utánpótlás!