Labdarúgó NB1-es bajnoki mérkőzés testközelből

2021. január 30-án egyesületünk négy fiatal játékosa részt vehetett partneregyesületünk jóvoltából az MTK Budapest – Puskás Akadémia felnőtt NB1-es bajnoki mérkőzésen labdaszedőként. Óriási élmény volt a srácoknak testközelből figyelni a profikat és tevékeny részesének lenni a mérkőzésnek! A fiúk így nyilatkoztak:

„Nagyon jó élmény volt egy NB1-es meccset ilyen közelről látni, illetve részt venni benne. A félidőben dekáztam, és az MTK kapusa, Mijatović megdicsért, hogy milyen ügyes vagyok. Nagyon közvetlen volt. Sajnos a szünetben nem lehetett rúgni a bőrt, de legközelebb is szívesen megyek, ha lesz rá lehetőség.”
Mészáros Móric, U11

„Számomra nagy élmény volt a meccs. Jó volt olyan közelről látni a játékosokat. Ha van máskor lehetőség, akkor én szívesen elmegyek.”
Szlávik Dávid, U13

„Nekem nagyon tetszett a mérkőzés, mert nagyon jó volt ilyen közelről látni, ahogy a profik fociznak. Az élményt az növelte, hogy elég sokszor vissza is dobhattuk nekik a labdát, így tevékenyen részt vettünk mi is. Nagyon jól éreztem magam, ha lesz még lehetőség, szívesen megyek máskor is.”
Zsimala Balázs, U13

„Oldalról szedtem a labdát. Mivel ott viszonylag kevés volt a dolgom, végignézhettem testközelből a meccset. Jó volt látni, hogy játszanak. Egy-két cselt egészen közelről is láttam. A meccsnek a legvégén született egy gól, az ellenfél nyert. Örülök, hogy ott lehettem!”
Somlai Levente, U13

Köszönjük a gyerekek nevében is az élményt az MTK-nak, és bízunk benne, hogy a későbbiekben is lesz még ilyen lehetőség!

Szakmai partnerünk: az MTK Budapest Sándor Károly Labdarúgó Akadémia