Hónap sportolója díj - Labdarúgó Szakosztály - December

Minden hónapban megválasztjuk korosztályonként a legjobb játékost, aki edzésmunkájával, magatartásával és teljesítményével kiemelkedik a csapatból. Alább megosztjuk az elmúlt év utolsó hónapjának legjobbjait!

ASI DSE - U7 - December hónap sportolója - Alexandr TitovU7 (2014/2105) – Alexandr Titov

December hónap legjobb játékosa Alexandr Titov lett. Alexandr szeptemberben csatlakozott a csapatunkhoz, azóta is állandó résztvevője az edzéseknek. Komoly, fegyelmezett viselkedése és a labdarúgás iránt mutatott szeretete jó példaként szolgálhat a társainak. Gyorsan beilleszkedett a csapatba, és hamar felzárkózott a csapattársai mellé. Gratulálok!

ASI DSE - U8 - December hónap sportolója - Kovács BálintU8 (2013) – Kovács Bálint

December hónap játékosának Kovács Bálintot választottuk Andris bá-val. A hideg idő ellenére szinte az összes edzésen részt vett, többek között kimagasló magatartása és szorgalma miatt esett rá a választásunk. Csak így tovább!

ASI DSE - U9 - December hónap sportolója - Forgács NimródU9 (2012) – Forgács Nimród

Nimródnak már érett ez a díj egy ideje. Novemberben illetve decemberben is, az edzéseken és az edzőmeccseken is kiváló teljesítményt nyújtott. Távoli lövéseivel és szép cseleivel váratlant tud húzni. Ha a jövőben az edzéseken úgy tud figyelni, ahogy mostanában, akkor a kölyökliga keretbe is fixen beverekedheti magát. Csak így tovább! Gratulálok!

ASI DSE - U10 - December hónap sportolója - Rifat GarranikovU10 (2011) – Rifat Garranikov

Rifat nemrég csatlakozott csapatunkhoz, nagyon hamar beilleszkedett. Nagy lelkesedéssel és figyelemmel vesz részt az edzéseken, és példás akaraterejével nincs számára lehetetlen.

ASI DSE - U11 - December hónap sportolója - Szakály ÁronU11 (2010) – Szakály Áron

December hónap játékosa 1 éve csatlakozott a csapathoz. Nagyon kevés edzésről hiányzik, decemberben is 100%-os volt ez a mutatója. Kitartásának és szorgalmának köszönhetően sokat fejlődött a velünk töltött 1 év alatt.
Gratulálunk Áronnak!

U12 (2009) – Jónás Viktor

December hónap játékosa Jónás Viktor! A mérkőzés játékokban tapasztalt tudatos elmozgásaiért, helyezkedéséért és társai segítéséért esett rá a választásom. Gratulálok neki, csak így tovább!

ASI DSE - U14 - December hónap sportolói - Vidinszki Vazul és Soós DánielU14 (2007/2008) – Vidinszki Vazul és Soós Dániel

December hónap játékosai: Vidinszki Vazul és Soós Dániel. Mindketten nagyon szorgalmas srácok, fegyelmezettek az edzéseken. Motiváltan jönnek el a foglalkozásokra, ezért is érdemelték meg az oklevelet. Évek óta az egyesület játékosai, azóta is rengeteget fejlődtek. Gratulálok, csak így tovább!