Adatszolgáltatási kötelezettség

Kedves vízilabdások!

Hivatkozva a 43/2011. (III. 23.) Korm. rendelet a doppingellenes tevékenység szabályairól szóló előírásokra és a Magyar Vízilabda Szövetség (továbbiakban: MVLSZ) hatályos Doppingellenes Szabályzatára, kérünk benneteket, hogy:

  • olvassátok el a Doppingellenes Szabályzatot,
  • nyomtassátok ki és töltsétek ki a mellékleteket,
  • majd juttassátok el az aláírt dokumentumokat az edzőiteknek!

Az 1. és 3. számú mellékletek kitöltése kötelező érvényű minden igazolt, versenyengedéllyel rendelkező, 16. életévét betöltött sportolóra vonatkozóan. A 18. életévét még be nem töltött sportoló esetében a 2. számú melléklet (Törvényes Képviselői Hozzájárulás 18 év alatti sportoló doppingellenőrzéséhez) kitöltése is szükséges!

A dokumentumok Szövetségbe való beküldésének határideje 2020. november 30. Amennyiben a kért dokumentumok a megadott határidőig nem érkeznek meg, az adott sportolók versenyengedélye 2021. január 01. napjával visszavonásra kerül.
Éppen ezért kérünk benneteket, hogy 2020. november 25-ig töltsétek ki és juttassátok el a dokumentumokat az edzőiteknek, hogy legyen idő eljuttatni azokat az MVLSZ-hez!

Ha bármi problémába ütköznétek ezzel kapcsolatban, segítségért forduljatok az edzőitekhez.

Az MVLSZ hatályos Doppingellenes Szabályzatát, melyben megtaláljátok a kitöltendő mellékleteket, az alábbi linken érhetitek el:
http://www.waterpolo.hu/Docs/MVLSZ_Doppingellenes_szabalyzata-2015.pdf

Az adatok kezelése és tárolása az MVLSZ GDPR Szabályzatában leírtaknak megfelelően történik. Ezt a dokumentumot itt érhetitek el:
Adatkezelési tájékoztató antidopping nyilatkozatokhoz 2020.11.19.

Sportbaráti üdvözlettel:

Eperjesiné Muts Éva
ügyvezető elnök