Ezúttal az U14-es fiú kézilabda csapatunk kapitányát, Kürti Attilát mutatjuk be. Attila 2015 óta az ASI játékosa, és a második szezonja csapatkapitányként.

  1. Mióta vagy az ASI játékosa?

2015 szeptembere óta kézilabdázok az ASI-ban.

  1. Mit jelent neked az a szó hogy csapat?

Nekem a csapat az összetartozást, barátokat, együtt küzdést jelenti a közös cél érdekében. Igaz, hogy most kevesen vagyunk a csapatban, de annál jobban igyekszünk, küzdünk együtt minden meccsen a győzelemért.

  1. Mióta vagy a korosztályod csapatkapitánya?

Ez a második évem csapatkapitányként.

  1. Szerinted mit kell tennie pluszban egy csapatkapitánynak az edzéseken, mérkőzéseken?

Egy csapatkapitánynak segítenie kell a csapattársait és biztatni őket minden helyzetben. Szerintem példát is kell mutatni hozzáállásban, viselkedésben is az edzéseken és a meccseken egyaránt.

  1. Úgy érzed, hogy valóban te vagy az edződ meghosszabbított keze a pályán, és megfelelő példát mutatsz a társaidnak?

Szerintem igen, igyekszem az edzőmet mindenben segíteni a pályán. Úgy érzem a többiek elfogadtak kapitánynak, szeretem a csapatomat és igyekszem a társaim előtt jó példa lenni.

  1. Lement a fél szezon, viszont sajnos a Covid 19 miatt nem lehet folytatni a szezont. Hogy álltatok zárásnál, mik voltak a célok?

Ezt a szezont 3 régi csapattársunk távozása miatt nehezebben kezdtük, aztán sikerült megszereznünk csapatunk első érmét, második helyen végeztünk az őszi Csepel Kupán. Jelenleg csoportunk harmadik helyén állunk a bajnokságban, így valószínűleg továbbjutunk a felsőházba és remélem, hogy ott a top 3-ban végzünk.

Köszönjük Attila, további sok sikert kívánunk egyénileg és csapat szinten is! Hajrá ASI!