Zsimala György, szakosztály vezető: Ismét eltelt egy hét, és szerencsére most is sok visszajelzést kaptunk az elvégzett munkáról. A gyerkőcök vevők az otthon végezhető edzésekre, de azért az a tapasztalat, hogy már nagyon várja mindenki, hogy újra a pályán lehessen. Addig is kollégáimmal azon vagyunk, hogy minél színesebb, változatosabb feladatokat készítsünk, illetve ezeket megpróbáljuk feldobni néhány focihoz kapcsolható extra feladattal.

Rehó Zsolt – U7

Az elmúlt héten főleg labdás ügyességfejlesztő és játékos erősítő feladatokat kellett végezniük a srácoknak, illetve kaptak néhány focis mesét pihenő gyanánt! Sajnos kevés visszajelzést kaptam, de örülök neki, hogy Ők csinálják és nagyon lelkesek! Örülnék neki, ha a többiek aktívabbak lennének!

Csontos Ádám – U8

Ezen a héten érzékelhető volt egy minimális visszaesés a visszajelzésekkel kapcsolatban de azért szép számmal kapom a fotókat, videókat is. Remélem hogy a lelkesedés a tavaszi szünetben kicsit visszatér, és még több aktivitást tapasztalok majd a csoportban.

Zsimala György – U9

A többség lelkesen végzi a feladatokat, jönnek a visszajelzések fotók és videóanyagok formájában. Persze még mindig vannak hiányzók, reméljük őket is minél hamarabb látjuk és bekapcsolódnak a munkába. Jó látni a srácokat, ahogy gyakorolnak. Köszönjük a szülők közreműködését is.

Brunovszky Dávid – U10

A korosztály erre a hétre is megkapta a 3 edzésvázlatot amelyekben saját készítésű videók szerepelnek. Újdonság hogy ezen a héten a videókban már lassítások is voltak, hogy a játékosok még jobban meg tudják figyelni a gyakorlatokat.
Célunk, hogy heti 3x mindenkinek meglegyen legalább 2000 labdaérintése. Igyekszünk változatos, feladatokat és érdekes cseleket is becsempészni az edzésekbe. Nagyon reméljük, hogy sokan meg is csinálják azokat! Ezúton is köszönjük azoknak akik visszajelzéseket küldenek az edzések végrehajtásáról videó, kép, vagy legalább egy üzenet formájában!

Gősi Viktor, Csuzi Andár – U11

Ismét eltelt egy hét, és gyarapodnak a képek, videók. A héten volt egy kis verseny amire többen „neveztek”. Nagyon jól szerepeltek mind egyedül, mind apával/tesóval. A visszajelzések alapján tetszett nekik és élvezték a feladatokat. A többi nap feladatait is lelkesen csinálták. Reméljük a kedvük nem hagy alább és a továbbiakban is gyakorolnak amíg ez a helyzet nem változik.

Ambruska Péter – U12, U13

Örömmel tapasztalom – az eddigi pozitív dolgok felett – hogy a gyerekek nagyon komolyan veszik a foci mentális részét is. Minden edzésnek van egy kis video „elemzős” célja, valamint a negyedik edzés általában egy teljes mérkőzés  elemzése. Persze ez nem olyan elemzés mint a felnőtteknél, ahol az ellenfél feltérképezése folyik, csupán a gyerekek vegyenek ki belőle valamit, ami megfogja őket. Azt kell mondanom, kerek egész mondatokkal kifejezve, nagyon jó meglátásaik vannak. Mire vége lesz ennek az ideálistól nagyon messze levő állapotnak, minden játékosunk kis mini „fociedző” lesz. Talán ennyi haszna lehet ennek. Remélem, a pályán majd hatványozottan tudják kamatoztatni ennek eredményét. Hiszen a futballt nem elsősorban lábbal, és fizikummal, hanem fejjel és ésszel játsszák. Ezt Xavi Hernandez mondta, márpedig ha ő mondta…

Nagy Kristóf – U12/13 Grassroots

A héten is kaptam visszajelzést az elvégzett munkáról, ezt örömmel tapasztaltam. A gyerekek továbbra is kapnak gyakorlati és írásbeli feladatot is. 

Bagyinszki Kristóf – U14,U15,U16

Ez a hét sajnos nem úgy alakult a visszajelzések terén, ahogy szerettem volna , hiszen az előző héthez képest picit visszaesett a lelkesedés. Nincs ezzel baj, remélem a jövő héten több visszacsatolást és gyakorlatot kapok vissza!

Détári István – Kapusedző

Az egyesület kapusainak 50% küldött ezen a héten valamilyen visszajelzést, hogy csinálják a feladatokat. Ez a heti feladatsort is nagyon élvezték a gyerekek, jó volt visszanézni a videók, képek alapján, ahogy próbálják legjobb tudásuk szerint végrehajtani az instrukciókat. Bízom benne, hogy a következő héten ismételten emelkedni fog a visszajelzések száma, és többen próbálnak majd képeket, videókat küldeni nekem, ahogyan a feladatokat végzik!

Köszönjük az újabb beszámolót, reméljük hogy továbbra is mindenki egészséges, hiszen ez a legfontosabb. Emellett pedig örülünk minden egyes visszajelzésnek, lelkes fényképnek, videónak amit a gyerekektől kapunk. Hajrá ASI!!!