Edzőmérkőzés, Helyszín: Esztergom
Dátum: 2020.03.13.
Keret:Bőle Boldizsár, Fótos Soma, Hajnal Máté, Hidvégi Ádám, Kosztka Ádám, Németh Barnabás, Menyhért Dániel, Merlini Leo, Szikora Milos, Takács Bálint

Esztergom FC – ASI 7:4
gólok: Hidvégi 3,Merlini

Brunovszky Dávid értékelése a teljesítményről: Nagyszerű körülmények vártak minket az Esztergom FC edzőközpontjában, ezúton is köszönjük a vendéglátást! Komoly játékerőt képviselő csapat ellen mérhettük fel hol tartunk. Nagyszerűen kezdtük a meccset, az első 20percet sikerült is megnyerni, ekkor nagyon tetszetős sok passzos támadásokat sikerült vezetni és nagyon szép gólokat rúgtunk. A következő 3x 20percben főként az Esztergom birtokolta a labdát, sajnos sokáig nem tudtuk megtartani a játékszert. A labdabirtoklásban még nagyon sokat kell fejlődjünk, sokat tanulhattunk ebben az ellenféltől akik nagyon szépen járatták a labdát, ha úgy gondolták, hogy az egyik oldalon nem fog menni az előre játék akkor nagyon tudatosan visszavették a labdát és megforgatták a játékot. Csapatunk hozzáállása nagyon jó volt annak ellenére, hogy nem volt sokat nálunk a labda, próbáltuk a játékunkat játszani, gyakoroltuk a lapos passzos labdakihozatalokat és a védekezést. Ami feltűnt és amin feltétlenül változtatnunk kellene az az, hogy sokszor mintha nézőként vennénk részt a játékban nem játékosként, közelről figyeljük az eseményeket és annyira belefeledkezünk a mozizásba, hogy nem vesszük észre, hogy már nekünk kellene cselekedni. Úgy gondoljuk, hogy a figyelem és összpontosítást javító gyakorlatokkal, reakcióidőt javító gyakorlatokkal és az átmenetek gyakorlásával támadásból védekezésbe kell majd ezen dolgozzunk. Összességében sok szép dolgot láthattunk a fiúktól, nagyszerű volt a kapusteljesítményünk és mindenkit meg tudtunk dicsérni a mérkőzés végén az öltözőben. Az út hangulatosan telt, megérte megszervezni ezt a túrát! Mindenkinek jó hétvégét, bízunk benne, hogy jövő héten folytathatjuk a munkát!

Gratulálunk a gól és élményekben gazdag mérkőzés megvívásához, reméljük mihamarabb újra a pályán láthatjuk a csapatainkat, legyen az bármilyen korosztály vagy szakosztály. Hajrá ASI!!!