Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk

Kedves Szülők, Sportolók,

Ahogy arról biztosan ti is értesültetek, az elmúlt napokban Európa-szerte megszaporodott a koronavírus fertőzéssel regisztrált betegek száma és már hazánkban is van regisztrált beteg.

A kormány koronavirus tájékoztató oldalán keresztül bárki friss és hiteles információhoz juthat a vírus terjedésével, a megelőzéssel és az aktuális hazai helyzettel kapcsolatban.

A jelenleg hatályos eljárásrend szerint kérjük sportolóinkat és a sportolók szüleit, hogy akik magukon/gyermekükön észlelik a tünteket – láz, köhögés, torokfájás, levertség,- maradjanak otthon és ne jöjjenek edzésre/mérkőzésre. Vonatkozik ez különösen azokra, akik külföldön tartózkodásuk után betegedtek meg. Kérjük sportolóinkat és edzőinket, hogy a javasolt óvintézkedéseket tartsák be.

Kérjük továbbá, hogy folyamatosan figyeljétek a sportági szakszövetségek honlapjait, az aktuális hírekről, ugyanis előfordulhat, hogy egyes bajnoki fordulók nem kerülnek megrendezésre a vírus miatt. Amennyiben ez megtörténik, természetesen mi is tájékoztatunk Titeket.

Szövetségek honlapjai:

Magyar Kézilabda Szövetség honlapja

Magyar Vízilabda Szövetség honlapja

Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja

Köszönettel:

ASI DSE