U10-es és U11-es korosztályaink a BVSC pályán jártak Bozsik tornán. Edzőink értékelték a gyerekek teljesítményét.

Bozsik torna 1.forduló U10-U11

Túl vagyunk első 6+1-es Bozsik tornánkon.

Brunovszky Dávid:

A Katancsity Sebestyén,Fótos Soma, Takács Bálint, Németh Barnabás, Bőle Bolizsár, Hidvégi Ádám, Hajnal Máté összetételű csapatunk nagyszerű teljesítményt nyújtott. Sok mindent sikerült megvalósítani abból amit gyakoroltunk a héten, illetve amit kértem a mérkőzések előtt.
Bátran bevállaltuk az 1v1 szituációkat, de összjátékban is jól teljesítettünk, a legtöbb szituációban sikerült a jó döntést választani.
A 3 mérkőzésből az első kettőn sikerült ráerőltetni az akaratunkat az ellenfélre és az ellenfél térfelén tartani a játékot, de a harmadik meccsen is abszolút partiban voltunk a több idősebb játékossal felálló ellenféllel szemben.
Nagyon szép támadásokat vezettünk , rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, sok kapura lövésünk volt jobb és bal lábbal is mindhárom meccsen, védekezésben pedig megfelelő agresszivitással játszottunk, kellően harcosak voltunk, valamint szépen tudatosan próbáltuk meg kihozni a labdákat.

Kiváló teljesítményéért az oklevelet ma Takács Bálint kapta.Szinte nem lehetett átjátszani őt a mai napon.Gratulálunk!

Nagy Kristóf:

A Szécsényi Kende, Hunyadi Milán, Szabó Franciska, Mészáros Móric, Buglavecz Máté, Katus Ákos, Ferdinandi Csaba összeállítású csapatunkból több játékosnak is ez volt az első 6+1es tornája. Ez a helyezkedésen és a terület kihasználáson meg is látszott. Voltak szép labdakihozatalaink, támadásaink és voltak kimagasló teljesítmények is. Összességében elégedett voltam a csapattal. A csapat különdíjasa Szabó Franciska gratulálunk neki!