KARNEVÁL KUPA (Debrecen) 2018

 

Keret: Ady Csaba, Árva Bence, Csanádi Marcell, Éder Bendegúz, Farkas Balázs, Felföldi Barnabás, Juhász Levente, Kara Levente, Korda Dávid, Kovács Tamás, Márkus Dominik, Szalay Márk, Varga Ruszlán, Végh-Horváth Ali,

Szakmai stáb: Dévényi Roland.

Eredmények:

ASI DSE 2-2 CSHC ’94 SE

ASI DSE 0:2 Balmaz-Olasz Focisuli

ASI DSE 0:6 Várda LA

ASI DSE 0:2 CFR Cluj (Románia)

Gólszerzők: Farkas Balázs, Juhász Levente

Rövid értékelés: Felkészülési Karnevál Kupán az 5. helyet szereztük meg. Én úgy gondolom, hogy a reális eredmény a 3. hely lett volna. Amit kértem taktikailag a gyerekektől hellyel-közzel megtudták valósítani, voltak periódusok amikor nagyon tetszetős volt a játékunk, és szép támadásvezetéseket tudtunk végrehajtani. Sajnos a bekapott gólok egyéni hibákból és taktikai figyelmetlenségekből adódtak. Labdakihozataloknál sajnos kevés a labdanélküli mozgás, 1-1 párharc után jól oldjuk meg a játékba lépéseket csak a szélességi nyitások és a terület nyitások sűrűn elmaradnak ezáltal saját magunknak nehezítjük meg a támadásépítéseinket. Közeljövőben ezekre a hibákra próbálunk majd jobban odafigyelni és kijavítani őket.

ELÉRT HELYEZÉS: 5.

 

THE GROUND SÁTORKUPA (Gödöllő) 2018

Keret: Ady Csaba, Bedő Márton, Csanádi Marcell, Felföldi Barnabás, Márkus Dominik, Németh Milán, Rageh Abdulrhman Sagir, Szalay Márk, Szőke Dávid.

Szakmai stáb: Dévényi Roland, Szirt Olivér.

Eredmények:

ASI DSE 0-0 RAFC

ASI DSE 0-0 Gloriett SE

ASI DSE 2-1 Monor SE

ASI DSE 1-1 Hatvan

ASI DSE 0-1 Nagykáta

ASI DSE 2-1 Alsózsolca

ASI DSE 1-0 UTE

Gólszerzők: Rageh Abdulrhman Sagir (3), Németh Milán (1), Szalay Márk (1),Szőke Dávid (1)

Rövid értékelés: Nagyon jó kis tornán vettünk részt így az őszi szezon lezárása kép. Csoport mérkőzéseink alatt végig uraltuk a mérkőzéseket egy kis szerencsével eredményesebbek is lehettünk volna, játékunk stabil volt, hibák inkább a kis játékok nem felismeréséből fakadtak, ami miatt döcögősek voltak a támadásaink. Legjobb 8 csapat közé bejutottunk. A legjobb 4-be kerülésért az Alsózsolcai csapatot kaptuk ahol végig mi uraltuk a meccset de sajnos egy egyéni hiba miatt a mérkőzés végén kiejtettük magunkat. Utolsó 2 meccsünkön úgymond már tét nélkül felszabadultabban magabiztosabban játszottunk így meg is nyertük mind a kettőt.

ELÉRT HELYEZÉS: 5.

 

BLSZ ORSZÁGOS Futsal U13 F. CSOPORT

Keret: Ady Csaba, Bedő Márton, Csanádi Marcell, Éder Bendegúz, Juhász Levente, Márkus Dominik, Németh Milán, Rageh Abdulrhman Sagir, Szőke Dávid, Végh-Horváth Ali.

Szakmai stáb: Dévényi Roland

Eredményeink:

ASI DSE 6-0 Csepel UP SE

ASI DSE 3-1 1908 SZAC Budapest

ASI DSE 0-7 CSHC 94 SE

ASI DSE 23-1 Mészöly FS

ASI DSE 2-1 Pestszentimrei SK

ASI DSE 1-1 Grund FC

ASI DSE 14-3 EmericusKSE

Gólszerzők: Rageh Abdulrhman Sagir (15), Bedő Márton (10), Csanádi Marcell (10), Németh Milán (6), Juhász Levente (3), Végh-Horváth Ali (3), Szőke Dávid (2).

Rövid értékelés: Jól kezdtük a megszokott téli Futsal szezonunkat. 1. fordulóban 2 magabiztos győzelmet arattunk. 2. fordulóban sajnos sikerült egy olyan vereségbe belefutnunk ahol mindenki a tudása alatt teljesített. Sajnos azon az egy meccsen ment el a tovább jutásunk. Következő mérkőzésen könnyed győzelmet arattunk, az utolsó meg nyögve nyelős győzelmet. Utolsó fordulóban mind két mérkőzésen magabiztosan játszottunk sok szép helyzetet kidolgozva. Összességében volt bőven sikerélményünk és nagyon stabilan tudtunk játszani 1 mérkőzés kivéve. Gratulálok a fiúknak hisz egyénileg kiemelkedően voltak és csapatban is szépen dolgoztak és élvezettel játszottak.

ELÉRT HELYEZÉS: 2.

 

MLSZ U14, II. OSZTÁLY KÖZÉP-A CSOPORT

Őszi Keret: Ady Csaba, Árva Bence, Bedő Márton, Berecki Zsombor, Blazsó Márkó, Borsos Krisztián Ármándó, Csanádi Marcell, Éder Bendegúz, Felföldi Barnabás, Juhász Levente, Kovács Tamás, Márkus Dominik, Máthé Kolos, Németh Dávid, Németh Milán, Raffai András, Szabó Gergő, Szalay Márk, Szőke Dávid, Végh-Horváth Ali

 

Tavaszi Keret: Ady Csaba, Barna Ábel, Bedő Márton, Boros Dilen, Borsos Krisztián Ármándó, Csanádi Marcell, Cseri Rómeó, Hajzer Bence, Juhász Levente, Kozmanovics Kevin, Máthé Kolos, Nemerey Regő, Németh Milán, Raffai András, Rageh Abdulrhman Sagir, Sándor Balázs Bendegúz, Schermann Péter, Szőke Dávid, Végh-Horváth Ali, Volk Milán.

 

Akik még a csapat tagjai voltak kisebb és nagyobb korosztályból és a pályára léptek nálunk:

Pully Róbert (2005), Sándor Vince (2005), Szikora Tamás (2005), Nemerey Hunor (2006),Balog Péter (2007), Eszéki Dániel (2007), Mezőszentgyörgyi Soma (2007), Patocskai Dávid (2007).

 

Szakmai stáb: Dévényi Roland, Törincsi András, Törincsi Zsolt, Szirt Olivér, Csontos Ádám, Nagy Kristóf, Brunovszky Dávid, Détári István.

 

Őszi eredményeink:

ASI DSE 0-3 UTE

ASI DSE 2-9 III. ker. TVE

ASI DSE 0-7 Ikarus BSE

ASI DSE 2-3 Gloriett SE

ASI DSE 0-6 1908 Szentlőrinc AC KSE

ASI DSE 2-7 Budafoki LC

ASI DSE 1-11 Mészöly FS

ASI DSE 1-10 Szolnoki MÁV UFC

ASI DSE 0-13 Vác VLSE

ASI DSE 2-3 Budai FC SE

ASI DSE 1-10 Monori SE

ASI DSE 5-1 Goldball ’94 FC

ASI DSE 0-4 Budaörs

ASI DSE 0-9 VS Dunakeszi

ASI DSE 0-9 Soroksár SC

 

Tavaszi eredményeink:

ASI DSE 0-20 Újpest FC

ASI DSE 0-15 III. ker. TVE

ASI DSE 0-14 Ikarus BSE

ASI DSE 0-10 1908 Szentlőrinc AC KSE

ASI DSE 2-15 Budafoki LC

ASI DSE 0-17 Mészöly FS

ASI DSE 0-10 Szolnoki MÁV UFC

ASI DSE 0-21 Vác VLSE

ASI DSE 0-12Budai FC

ASI DSE 0-20 Gloriett SE

ASI DSE 0-9 Monori SE

ASI DSE 1-4 Goldball’ 94 FC

ASI DSE 0-16 Budaörs

ASI DSE 0-10 VS Dunakeszi

ASI DSE 1-1 Soroksár SC

 

Gólszerzők: Felföldi Barnabás (4), Bedő Márton (3), Berecki Zsombor (2), Boros Dilen (2), Márkus Dominik (2), Sándor Vince (2), Árva Bence (1), Borsos Krisztián Ármándó (1), Mezőszentgyörgyi Soma (1), Nemerey Regő (1), Rageh Abdulrhman Samir (1).

 

Rövid értékelés: Sajnos nem úgy indítottuk a szezont ahogy elterveztük. Sok távozó volt a bajnoki rajt előtt így létszámban megcsökkentünk, de a korosztályokat vegyítve újra meg volt a szükséges létszám. Őszi szezonunk eredményekbe tekintve jobban sikerült mint a tavaszi. Ősz és a tél során ismét sok távozó volt ezáltal még nehezebb dolgunk volt tavasszal az egy évvel idősebb csapatok ellen. Nagyon nagy volt a fizikai hátrányunk az ellenfeleinkkel szemben, és taktikailag se voltunk még azon a szinten, hogy csapatként végig tudjuk dolgozni a 80 percet és végig koncentráltan futballozzunk mind védekezésben mint támadásépítkezésben. Sajnos ez minden mérkőzésen mérvadó volt. Szerencsére a gyerekekkel sikerült megértetnem, hogy az eredmény másodlagos és, hogy ez egy tanuló év lesz a nagypályás futballból. Azt sulykoltam beléjük hogy próbáljanak figyelni és törekedni amit gyakorlunk és amit kérek tőlük. Sok mindent vissza láttam a tanultak közül és biztosan állíthatom, hogy a saját korosztályukba stabilan helyt fognak állni a szerzett tapasztalatok és a tanultak alapján A szezont sikerült egy szép eredménnyel zárnunk amit mindenki megérdemelt Gyerek, Edző, Szülő. Köszönöm a gyerekeknek, hogy alázattal végig dolgozták velem az évet, és köszönöm a szülőknek, hogy kitartottak mellettünk.

 

Sportbaráti üdvözlettel: Dévényi Roland