Egyesületünk U12-es kézilabdacsapatának edzője Nagy Ádám a következő képpen foglalta össze a nagyszerű eredménnyel zárt dunaújvárosi Üstökös kupának eseményeit:

 

„Csoportunkban 6 csapat szerepelt. Körmérkőzés szerűen minden csapat játszott egymással, a megszerzett pontok alapján alakultak ki a végén a helyezések.

Első mérkőzésünket az FKSE- Algyő csapata ellen játszottuk. Álmos kezdést követően, sikerült kiharcolnunk a 2 gólos győzelmet így kellőképp motiválva állhattunk fel a Kőkuti Sasok DSE ellen. Tavaly Ferenczy kupán és az év elején megrendezett szombathelyi Student Comfort kupán is alul maradtunk ellenük, így a bizonyítási vágy még jobban hajtott minket. Szép játékkal helyenként kisebb hibákkal, de sikerült 16-14-re felülkerekednünk ellenfelünkön. A meccs után hosszabb szünet következett számunkra, majd az Éles KISE ellen léptünk pályára, mely magasan kiemelkedett a mezőny többi csapata közül. Egy első szép félidőt játszva végül 10-28-ra kikaptunk tőlük. A három meccs után sajnos nem sikerült fejben összeállni kellőképpen, és egy erőlködős meccsen a Tatabányai Kézilabda KFT-től is kikaptunk 12-10-re. Vasárnapra így egy meccsünk maradt a dunaújvárosi Virág SE ellen. Szerencsére sikerült kipihenni az előző nap fáradalmait és győzni tudtunk 16-9-re.

 

Az eredményhez gratulálunk!

Hajrá ASI!