Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

Beszámoló április U9 és U10 lány

 

  1. április 8-án két darab U9-es mérkőzésünk volt a Testnevelési Egyetemen. Az első mérkőzést a Csanádival játszottuk, ahol 9-23-ra győzedelmeskedtünk, majd a Szent István csapatával mérkőztünk, ahol 36-4-re nyertünk. Nem ütköztünk nagyobb ellenállásba, ahogy az eredmény mutatja, de így több játéklehetőséget adtam azoknak, akik kevesebb szerephez tudnak jutni.

 

  1. április 22.-én Csepelen két darab mérkőzést játszottunk le. Az első egy csúnya vereség volt, ahol a Fradi I-től 4-22-re kaptunk ki. Ismét kijött rajtunk a „Fradi fóbia”, a lányok nagyon elhagyták magukat, és nem hajtottak, ennek köszönhető a nagy különbség igaz, a Fradi csapata nálunk sokkal jobb, ez nem kérdéses, de nem ennyivel. Egy alapos fejmosás után a Malév csapatávval ütköztünk meg. A lányok nagyon hajtottak, küzdöttek és az akarásnak meg lett az eredménye, ugyanis, egy góllal 14-13-ra győzedelmeskedtünk  

    Beszámoló U9 fiú április

    1. április. 7-én két mérkőzést játszottunk Csepelen a fiúkkal. Az első mérkőzésen a Csanádi-Góliát nevűt csapattal játszottunk az eredmény 24-7 lett a javunkra. Itt első sorban azok kaptak szerepet, akik kevesebb játéklehetőséghez szoktak jutni, így jó gyakorlás volt számukra ez a mérkőzés. A második mérkőzésen nagy akarással, és küzdéssel vertük meg az Elektromos csapatát 15-19-re. Így a hétvégén dupla győzelmet arattunk a fiúk és az én legnagyobb örömömre.