ASI Kori 2.0 - képek és új program
Köszönjük, hogy eljöttetek korizni velünk! Hozzuk a következő közös programot: itt a karneváli hangulatú BBU Föld Alatti Futás 2022!
ASI DSE Tagdíj tájékoztató 2022
2022. január 01-től az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület éves (12 hónap) tagsági díjat vezet be.
Újra itt az ASI Kori!
2022. január 16-án 11:00–12:20 között ismét várunk benneteket szeretettel egy közös korcsolyázásra a Vasas Jégcentrumba.
Kérjük, támogass minket a TAO-ddal! - TAO kampány
Szerinted is fontos, hogy minden gyerek rendszeresen sportolhasson? Akkor kérjük, támogasd ezt a célt az Angyalföldi Sportiskolán keresztül!
Egy kör Balaton Vikiért
Az ASI DSE és a Kis-Pingvin SE idén karácsonykor egy mosolygós 7 éves kislány kezelésére gyűjt. Segíts te is a kupakjaiddal - és sétálj velünk!
Családi Sport- és Életmódnap - ASI DSE 2021
Gyere el te is 2021.10.02-án a XIII. kerületi Családi Sport- és Életmódnapra, és próbáld ki ingyenesen sportágainkat!
Tchoukball a Nagy Sportágválasztón
A Nagy Sportágválasztón a Tchoukball szakosztály is részt vett a Tchoukball Hungary Egyesülettel karöltve. A játékot most is óriási érdeklődés kísérte.
ASI - Open Water Tournament
Jenei Sándor, sportszakmai vezetőnk és az esemény fővédnöke, vízilabda szakosztályunk vezetője, Dr. Kiss Gergely is vízbe ugrott az Open Water Tournament első megmérettetésén.
Számtech Suli - ASI DSE sportnap
A Számítástechnikai Általános Iskola megtartotta a 2020/21 tanév évzáró sport napját, melynek lebonyolításában az Angyalföldi Sportiskola segített.
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
Tájékoztatjuk egyesületünk tagjait, hogy a március 4-ei kormányzati bejelentések, illetve a március 8-ától várhatóan életbe lépő jogszabályi korlátozások működést érintő hatásai kapcsán Egyesületünk folyamatosan tájékozódik, illetve tájékoztatást fog adni.
Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében kérjük Önöket, hogy gyermekeiket csak akkor engedjék edzésre, ha a felsorolt feltételek teljesülnek!
ASI DSE - Adó 1% felajánlása
Idén is kérjük Önöket, amennyiben tehetik, adójuk 1%-nak felajánlásával támogassák egyesületünk munkáját, működését. Adószámunk: 18100992-1-41 Köszönjük!