Labdarúgó szakmai stáb

Várjuk minden focizni vágyó gyermek jelentkezését a +36 30 320 1297 mobilszámon.

Zsimala György
Labdarúgó szakosztályvezető
Korosztály: U11 (2011) vezetőedző
Elérhetőség: +36 30 320 1297

Mottó: „Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem küzdesz, veszítettél…”

Az MTK-ban kezdtem egyesületi szinten focizni kisgyerekként, később pedig a foci minden formájába belekóstoltam (kispálya, nagypálya, strandfoci).

2001 óta edzősködöm. Lényegesnek tartom a játék megismertetését és megszerettetését a legkisebbeknél, amellett, hogy mindenki a korosztályának megfelelő mozgásanyagot sajátíthassa el. A képzés során nagy hangsúlyt kap a figyelem és a fegyelem, illetve az első labdaérintés fontossága. Ahhoz, hogy valakiből ki lehessen hozni a maximumot, kell az egyén akarata és hozzáállása is.

Rehó Zsolt
Korosztály: U7 (2015/2016) vezetőedző

Mottó: „Nem számít, mennyire tudsz valamit, csak az számít, hogy élvezed.”

A Hegedűs Géza Általános Iskolában dolgozom testnevelő tanárként. Idén hetedik éve foglalkozom óvodás és kisiskolás focista lányokkal és fiúkkal.

Ebben a korosztályban játékos feladatokkal sajátíthatják el a gyerekek a labdarúgás alapjait. A változatos és sokszínű játékok miatt rendkívül jó hangulat jellemzi az edzéseinket!

Nagy Kristóf
Korosztály: U8 (2014) vezetőedző és U12 (2010) segédedző

Mottó: „A legfontosabb számomra az, hogy a gyerek szeressenek edzésre járni, jó társaságba legyenek és szeressék meg a sportot, a labdarúgást.”

A Vasas Akadémián kezdtem el a labdarúgást. Később átkerültem Budapest Honvéd FC-hez. Ezután még egy egy évet játszottam az Újpest FC-ben és a Soroksár SC-ben.

2017-be kerültem az ASI-hoz mint edző. Célom, hogy minél több technikailag ügyes és taktikailag érett játékost adjak tovább. Én azt vallom, hogy a gyerekeknek minél kisebb korban meg kell tanulni az alap feladatokat, hogy később a bonyolultabb feladatok könnyebben menjenek nekik. Ezért is szeretek kisebb, kezdő gyerekkel foglalkozni.Schöffer Antal
Korosztály: U9 (2013) vezetőedző

Mottó: „Félreállsz vagy szembeszállsz? Megragadod vagy elszalasztod? Kibírod vagy abbahagyod?”

A Tatabánya FC korosztályos csapataiban nevelkedtem, NB1 Junior bajnokságban és NB3-ban léptem ott pályára. Ezután játszottam megyei I. osztályban és BLASZ szinten. Mára elengedtem teljes mértékben a játékos pályafutásom, így a kis focisták fejlesztésére koncentrálok teljes erőbedobással.

Az MLSZ C licenszt 2010-ben végeztem el. Célom, hogy a fiatal focistákat tudásommal és tapasztalataimmal segítsem a labdarúgás elsajátításában. Ezen felül fontosnak tartom a nagybetűs életre való felkészítést, a jó emberek kinevelését.


Csontos Ádám
Korosztály: U10 (2012) vezetőedző

Mottó: „Célom, hogy olyan játékosokat neveljek/neveljünk a kollégáimmal akikre büszkék lehetünk és még jobbá tegyék a magyar futballt.”

7 évesen kezdtem el focizni a Vasasban ahol 9 évet töltöttem el és külön büszke vagyok arra, hogy végig csapatkapitány lehettem. A Vasas után a Honvédhoz igazoltam (Magyar Futball Akadémia) ahol 30 Nb2-es felnőtt meccsig jutottam.

A profi labdarúgást abbahagyva éreztem, hogy valami hiányzik ezért elvégeztem az MLSZ edzői képzését és elkezdtem a munkát az ASI-ban. Nagyon élvezem, amit csinálok.

Brunovszky Dávid
Korosztály: U12 (2010) vezetőedző

Mottó: „A kemény munka legyőzi a tehetséget ha a tehetség nem dolgozik elég keményen!”

Az UTE korosztályos csapataiban kezdtem a labdarúgó pályafutásom, később megfordultam a BVSC majd a egy rövid ideig a Ferencváros csapatában is. 17 évesen azonban egy keresztszalag szakadás miatt fel kellett hagynom a versenyszerű labdarúgással.

2010-ben szereztem meg az első edzői képesítésemet, majd 2016-ban elvégeztem az MLSZ C licensz edzőképző tanfolyamát. Jelenleg az u10-es korosztály edzője vagyok, szuper jó kis társaság, nagyon örülök, hogy velük dolgozhatok. Igyekszem minél többet átadni a tudásomból a futballról nekik. Edzéseken és mérkőzéseken is elég nagy átéléssel és lelkesedéssel irányítom a csapatot.

Gősi Viktor
Korosztály: U13 (2009) vezetőedző

Mottó: „A kemény munka kifizetődik”

A Fővárosi Vízművek csapatában kezdtem focizni. Onnan a Szent István Se csapatához kerültem. Megjártam néhány felnőtt egyesületet is (pl: Hegyvidék, Inter 04 stb.). Egy évet kihagytam.

Miután visszatértem a Goldball csapatánál lettem kapusedző. Itt 2,5 évig edzettem a srácokat. Sajnos nem számoltak velem tovább, így őket ott kellett hagynom. Ezután kezdtem el a Grassroots C képzést. A papírral a kezemben jelentkeztem az ASI-hoz és kaptam meg a 2009-es korosztályt.

Törincsi András
Korosztály: U14 (2008) vezetőedző

Mottó: „Minden nap egy új esély, hogy jobb legyél!”

Már nagyon korán, 6 évesen kezdtem el focizni egyesületi szinten a Vasasban, a felnőttek között pedig a Chinoin csapatában mutatkozhattam be. A labdarúgás szeretete azóta is töretlen, igaz manapság már csak kispályán játszom.

2014-ben OKJ Sportedzői – majd 2018-ban MLSZ C licensz tanfolyamot végeztem el. Közel 10 éve foglalkozom gyerekekkel, idén pedig az U8-as korosztály edzője lettem.

Détári István
Kapusedző

Mottó: „A kemény munka mindig kifizetődik.”

8 éves koromban kezdtem el egyesületi szinten űzni ezt a sportot a BVSC csapatában, többek között Beliczky Gergővel illetve Gulácsi Péterrel egy csapatban. Legnagyobb sikerem a korosztályos válogatottba való behívás volt.

Viszonylag hamar belekezdtem az edzősködésbe, 18 évesen már tarthattam nyári táborokban kapusoknak foglalkozást. Egy ideig még aktívan fociztam BLSZ I. és II. osztályban, aztán végül az edzőség felé vettem az irányt teljes erőbedobással. 2012 nyarán csatlakoztam az egyesülethez, azóta – 1 évet leszámítva, ahol kaptam egy U9-es Grassroots korosztályt – az egyesület kapusait próbálom terelgetni a modernkori kapusok világa felé.


Szentkatolnay Miklós
Technikai vezető

Mottó:„Nem felelhetsz meg mindenkinek, éppen ezért nincs értelme erőlködni, hogy azzá válj, aminek mások látni szeretnének.” (Pep Guardiola)

Már kisgyerek koromban elkezdtem focizni, a labda volt a legjobb ajándék, és a legnagyobb veszteség az volt, ha kidurrant… 12 éves koromban lettem igazolt játékos, természeten Diósgyőrben, ahol 5 évet töltöttem, majd 3 évig a Miskolci VSC-ben játszottam. Mindig fociztam, amikor csak lehetett, de sajnos csak 20 éves koromig játszhattam, mert akkor egy súlyos sérülés és az egyetemi tanulmányaim miatt abbahagytam a versenyszerű játékot. Fiatal felnőtt koromban arról álmodoztam, hogy saját foci iskolám lesz. Először edzősködni kezdtem, gyerekekkel foglalkoztam, amikor megismerhettem az utánpótlás labdarúgás közegét.

2018 tavaszán jött a felkérés barátomról, Zsimala Györgytől, aki a labdarúgó szakosztályvezetői feladatokat vállalta el az ASI DSE-nél, és megkért, hogy csatlakozzak hozzá. Ekkor részben megvalósult az álmom, hiszen egy foci egyesülethez kerültem, vezetői beosztásba, és magadott a lehetőség, hogy megpróbáljam bizonyítani, amiben hiszek: hogy lehet jól csinálni a magyar labdarúgó utánpótlást. Nem könnyű feladat, de ahogy a mottóm is üzeni, önmagunkat adva tudjuk a legjobbat kihozni magunkból és másokból is!