Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
A november 9-i kormányzati bejelentések és jogszabályi korlátozások kapcsán Egyesületünk folyamatosan tájékozódik, illetve tájékoztatást fog adni.
Mutatjuk október hónap legjobb ifjú labdarúgóit! Gratulálunk mindenkinek, és csak így tovább!
ASI DSE Labdarúgás - 2022. októberi összefoglaló
Októberben folytatódott a futball dömping, rengeteg mérkőzésen mutathatták meg játékosaink a mindennapokban megtanult és gyakorolt elemeit a labdarúgásnak.
Az Üstökös Kupa ASI-s sikerei: bronzérmes lett LU12-es csapatunk, FU14-es csapatunk pedig ezüstérmet szerzett! Gratulálunk nekik!
ASI DSE Labdarúgás - Remekül szerepeltünk az MTK Partneregyesületi Tornákon
Novemberben az MTK Budapest csapata által megrendezett Partneregyesületi Tornákon vettünk részt, ahol fiatal játékosaink számot adhattak tudásukról.
2022. 11. 19-én a fiú U11-es csapat Veresegyházon lépett pályára Dunakeszi és a házigazda Veresegyház csapatai ellen.
Hónap sportolója díj - Kézilabda - 2022. augusztus, szeptember és október - FU12
Kézilabda Szakosztályunk FU12-es kéziseinek eddigi Hónap Sportolója díjazottjai: Szabó Máté, Lugosi Alex és Fábián Dominik. Gratulálunk nekik!
Fiú U12-es csapatunk a dobogóról éppen lecsúszva a 4. helyen zárta a XVIII. Üstökös Kupát, de elhoztuk a gólkirályi címet és a Dobos Lajos Emlékdíjat is!
Lány U14-es csapatunk október utolsó hétvégéjén részt vett a hagyományos Üstökös Kupán Dunaújváros és térségében. A 2 napos tornán az 5. helyet érték el.
Vízilabda - Legyőztük a Százhalombattai VSE-t
2010-es vízilabda csapatunk november 19-én a Százhalombattai VSE csapata ellen aratott győzelmet a bajnokságon. Mutatjuk a részleteket!
Vízilabda - Nem tudtuk legyőzni a Szolnoki Dózsa csapatát
2010-es vízilabda csapatunk november első szombatján a Szolnoki Dózsa csapata ellen játszott a bajnokságon, de sajnos nem tudtunk győzelmet aratni.