ASI DSE - 2024. március és április legkisebb és legjobb vízilabdázói
Vízilabda Szakosztályunk legkisebb sportolóinak fejlődését is figyelemmel kíséri edzőjük, Mészáros Kitty, aki most díjazta a legjobbakat.
Februárban labdarúgóink a folytatták a felkészülést, a hó végére pedig beindult a tavaszi szezon is, ahol megmutathatták, ki mennyit fejlődött a hónapban.
ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2024. február
Februárban szépen lassan beindult a szezon, a felkészülés mellett a hó vége felé egyre több mérkőzésen próbálhattuk ki magunkat.
ASI DSE - Kézilabda - Angyalföldtől Párizsig - A női kézilabda válogatottal két volt neveltünk is kijutott a párizsi olimpiára!
Büszkék vagyunk rá, hogy a női válogatott tagjai között szerepel két volt ASI-s sportolónk is: Kuczora Csenge és Debreczeni-Klivinyi Kinga!
ASI-Vasas kézilabda kiválasztó május
Várjuk a 2009–2010-es születésű, gyakorlott kézilabdás lányokat az Angyalföldi Sportiskola és a Vasas Sport Club közös kiválasztó napján.
Az U12-es kézilabdacsapat lányai közül februárban Herke Lottit és Freud Sonját választotta edzőjük a Hónap Sportolóinak.
ASI DSE Vízilabda - Szaka Olivér 14 évesen mutatkozott be a felnőtt élvonalban
Korábbi neveltünk, a 14 éves Szaka Olivér az UVSE férfi vízilabdacsapatában győztes meccsen debütált az élvonalban.
ASI DSE EO bankkártyás tagdíj befizetés
Kérjük, sportolónként egyszer szavazzanak arról, hogy fontosnak tartják-e a bankkártyás fizetés bevezetését a tagdíjak rendezésére!
ASI DSE Vízilabda - Ifiseink ismét legyőzték a Tatabányai VSE-t
Ifis vízilabdásaink ismét a Tatabányai VSE ellen ugrottak vízbe, ahol 13-9-re legyőzték ellenfelüket, sikeresen megtartva veretlenségüket.
ASI DSE Úszás - Ideiglenes változások az edzésbeosztásban
Kedves Szülők, Sportolók! Sajnos a Paskál Gyógy- és Strandfürdő egy váratlan meghibásodás miatt várhatóan 2024. 03. 20. – 04. 08. […]