Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
A november 9-i kormányzati bejelentések és jogszabályi korlátozások kapcsán Egyesületünk folyamatosan tájékozódik, illetve tájékoztatást fog adni.
Az ASI DSE Büszkesége - Kiss-Bilkei Balázs
Kiss-Bilkei Balázs révén egy újabb oldalát mutatjuk meg az egyesületünkben zajló szakmai munkának, hiszen nem csak mezőnyjátékosként és kapusként remekel, hanem már évek óta azon dolgozik, hogy minél jobb játékvezető legyen.
Az ASI DSE Büszkesége - Haffner Alfréd János
Büszkeségünk, Haffner Frédi több mint 3 évig erősítette az 2003-as korosztályt. A 2022/2023 szezonban az NB III-as Bánk-Dalnoki LA csapatát fogja erősíteni.
Íme, itt vannak ők, május hónap legjobb ifjú labdarúgói! Gratulálunk nekik, mutatjuk, ki mivel érdemelte ki a címet!
ASI DSE Havi labdarúgó összefoglaló - 2022. május
A szezon utolsó előtti hónapja még nagyon erős volt, sok programot, izgalmat és eseményt tartogatott. Kollégáink májusi összefoglalói következnek!
ASI DSE Kézilabda - Részt vettünk a 2022-es Bogárd Kupán Simontornyán
2022. 06. 24-én U12-es fiú kézilabdázóink az év zárásaként Simontornyára utaztak, hogy részt vegyenek a Bogárd Kupán, ahol a 3. helyen végeztek.
ASI DSE Kajak-kenu Szakosztály - 2022. május legjobb sportolója: Benkő Marcell
Edzőink 2022. májusában is odafigyeltek arra, hogy mely sportoló emelkedik ki a társai közül: ezúttal Benkő Marcell lett a Hónap Sportolója.
Büszkeségünk, Nagyváradi Dominik hamarosan 19 éves lesz, már egy igazi felnőtt fiatalember. Jelenleg a MOL Fehérvár csapatát erősíti középpályásként.
ASI-MSA SEAT Kupa
2010-es vízilabda csapatunk megnyerte a 2022. 06. 11.-én megrendezett ASI-MSA SEAT Kupát. Köszönjük a SEAT Magyarország támogatását és gratulálunk a csapatnak!
Balaton-átúszás 2022 az ASI-val
2022-ben megrendezik a 40. Lidl Balaton-átúszást. Gyertek, ússzuk meg idén is együtt a Balatont keresztbe!
Balaton-átevezés 2022 az ASI-val
2022-ben ismét egy parádés vízi futamra hívunk: július 30-án rendezik meg ugyanis a Hervis Balaton-átevezést, amin az ASI DSE is részt vesz!