Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk
A november 9-i kormányzati bejelentések és jogszabályi korlátozások kapcsán Egyesületünk folyamatosan tájékozódik, illetve tájékoztatást fog adni.
ASI DSE Labdarúgás - Havi összefoglaló - 2023. február
A február már teljes mértékben a felkészülés kiteljesedéséről szólt a Labdarúgó Szakosztálynál: az erősítő edzések, a technikai és taktikai elemek gyakorlása és az edzőmeccsek kerültek a fókuszba.
Hónap sportolója díj - Kézilabda - 2023. február - FU12
Szántó Edina, az U12-es kézilabdás fiúk edzője 2023. februárjában két sportolót is megjutalmazott a Hónap Sportolója kinevezéssel.
Vízilabda - Nem tudtuk legyőzni a Tigra-ZF-Eger csapatát
2010-es vízilabda csapatunk március 18-án a Tigra-ZF-Eger csapatával küzdött meg a Bajnokságon, de sajnos ez alkalommal alulmaradtunk.
Kocsis Olivér, az U9-es kézilabdások edzője februárban is nyomon követte kéziseinek fejlődését. Következzenek 2023. február legjobb U9-es kézisei!
Kézilabda: 2023. január és február legjobb U10-es sportolói
Fischer-Király Julietta, az U10-es kézilabdások edzője kiosztotta az év első két hónapjában a Hónap Sportolója díjakat a legjobban teljesítő kéziseinek. Gratulálunk, csak így tovább!
Vízilabda - Megküzdöttünk az UVSE II. csapatával, de alulmaradtunk
2010-es vízilabda csapatunk március 4-én az UVSE II. csapatával mérkőzött meg a Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. Fiú Bajnokságon (2010), de sajnos most alulmaradtunk.
Kézilabda - Megrendeztük az I. Labdás Légy Kézisuli Fesztivált
Az évek óta az ASI DSE támogatásával működő iskolai kézilabda csapatok februárban részt vettek az Angyalföldi Sportközpontban megrendezett I. Labdás Légy Kézisuli Fesztiválon.
Kézilabda csapataink közül ezúttal a Leány U14-es csapat sikeréről számolhatunk be, hiszen bejutottak a felsőházba, amellyel máris teljesítették az év elején kitűzött céljukat. Hatalmas eredmény ez mind a csapatnak, mind a teljes Kézilabda Szakosztálynak, végtelenül büszkék vagyunk rájuk!
Az Angyalföldi Sportiskola Vízilabda Szakosztályában nevelkedett négy 17 éves játékos bemutatkozott az OB I-es bajnokságon a Vasas SC felnőtt csapatában.
ASI DSE Labdarúgás -2023. január legjobb sportolói
Az új évben, 2023-ban sem feledkezünk meg korosztályos csapataink havonta legjobb teljesítményt nyújtó játékosairól. Bár többnyire még a felkészülés időszakában vagyunk, lássuk, kik érdemeltek külön elismerést edzőiktől.