Szeptemberben újra beindult a szezon, labdarúgóink sok kihívással teli mérkőzést játszottak, ahol megmutathatták a tudásukat. Következzenek a legjobbak!

ASI DSE U7 legjobb sportoló 202309 – Schmidt Lujza RózaU7 (2017/2018) – Schmidt Lujza Róza

Lujza nagyon ügyesen végez minden gyakorlatot. Próbál mindig a legjobb lenni minden edzésen és mindig ő szeretné a legtöbb gólt szerezni edzésen és meccseken is. Csak így tovább, Lujzi!

ASI DSE U8 legjobb sportoló 202309 – Kocsis KonstantinU8 (2016) – Kocsis Konstantin

Kosztya a legalacsonyabb játékos a csapatban, de amennyire kis pöttöm, olyan kemény és harcias. Kosztyát a kapuban, illetve a mezőnyben is bátran be lehet vetni. Szeptember hónapban az összes edzésen jelen volt és azokon mindig a maximumot hozta ki magából. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen az előző futsal fordulón az eggyel nagyobb korosztályban játszott 2 mérkőzést, amelyek közül az egyiken gólt is lőtt! Csak így tovább Koszi!

ASI DSE U9 legjobb sportoló 202309– Soós-Sági DávidU9 (2015) – Soós-Sági Dávid

Sok jó teljesítmény volt a korosztályban a hónapban, mégis az emelte ki Dávidot, hogy a mérkőzéseken akár támadásban, akár védekezésben kiemelkedően, megbízhatóan teljesített. Remek fizikumát és hatalmas lövő erejét kihasználva a pálya minden területén hasznosan játszott. Emellett az edzésmunkája is példamutató, lendületes és összeszedett volt, a párharcok megnyerésében az élen járt. Gratulálunk!

ASI DSE U10 legjobb sportoló 202309 – Bukovszky BenceU10 (2014) – Bukovszky Bence

Bence egész hónapban kiválóan edzett, hozzáállása, akarata, harcossága példamutató volt. Sokat fejlődött a labda megjátszásában és a labda nélküli mozgásokban is lépett előre. Csak így tovább, gratulálunk!

ASI DSE U11 legjobb sportoló 202309 – Gémesi Viola FlóraU11 (2013) – Gémesi Viola Flóra

Szeptember hónap játékosának Gémesi Violát választotta edzője. Viola augusztus óta kiemelkedik a csapatból. Figyelmével, szorgalmával, felhívta magára a figyelmet. Minden edzésen jelen van és próbálja a maximumot kiadni magából. Mérkőzéseken rendre jó teljesítményt nyújtott. Rengeteget fejlődött reakció gyorsaságban, a játék olvasásában és harcosságban. Gratulálunk, Viola! Csak így tovább!

ASI DSE U12 legjobb sportoló 202309 – Kára PatrikU12 (2012) – Kára Patrik

Patrik az edzéseken és bajnoki mérkőzéseken is folyamatosan jó teljesítményt nyújt, edzéslátogatási mutatója 100% volt szeptemberben. Nagyon hasznos, meghatározó tagja a csapatnak. Az egyéni technikai képességein, a fizikai állóképességén kívül nagyon fontosnak tartom, hogy mind edzésen, mind a mérkőzéseken mindig győzni akar, nagyon jó versenyző típus. Természetesen van miben fejlődnie. Szeretnénk, ha a fenti képességeit tovább fejlesztve, a játékintelligenciáját, taktikai készségét is fejlesztenénk. Jelenleg többször nagyon rátekeredik a labdára, holott egy okos passzjátékkal sokkal hasznosabb lenne a játéka. Igyekszünk ezen a dolgon is javítani. Ehhez kívánunk neki sok sikert!

ASI DSE U13 legjobb sportoló 202309 – Gémesi ÁgostonU13 (2011) – Gémesi Ágoston

Ágoston heti hármat edz az U14-ben, kettőt nálam. Minden edzésen ott van. A tréningeken szorgalmasan teszi a dolgát, fegyelmezni sohasem kell. A meccseken húzó ember, nagy teherbírású, mindig lehet rá számítani. Csak így tovább, gratulálunk!

ASI DSE U14 legjobb sportolói 202309 – Bigai Balázs és Deák DávidU14 (2010) – Bigai Balázs és Deák Dávid

Augusztusban és szeptemberben a hónap játékosai Bigai Balázs és Deák Dávid az U14-es korosztályban. A srácok példamutató edzésmunkájukkal, valamint a mérkőzéseken mutatott hozzáállásukkal és teljesítményükkel érdemelték ki a díjat. Gratulálunk!

ASI DSE U15 legjobb sportoló 202309 – Varga Rómeó TamásU15 (2009) – Varga Rómeó Tamás

Ebben a hónapban egy olyan játékost választott edzője a hónap játékosának, akivel nagyon jól lehet együtt dolgozni. Látszik rajta, hogy edzésről edzésre jobb szeretne lenni és ezért tenni is akar. Sokszor már az edzések előtt gyakorol és az edzésfeladatokat igyekszik maximálisan elvégezni, a meccseken pedig beleadja a maximumot. Csak így tovább!