ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói

Áprilisban rengeteg mérkőzésen mutathatták meg az egyes korosztályok csapattagjai, mit is tanultak az elmúlt időszakban, így nem volt egyszerű dolguk edzőkollégáinknak, amikor ki kellett választaniuk a csapatunk legjobban teljesítő játékosát. Lássuk, kik lettek a büszke legjobbak!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U7 (2016/17) – Bogdán DánielU7 (2016/17) – Bognár Dániel

Dani rendkívül ügyes fiatal labdarúgó, különösen a támadásban tűnik ki. Az edzéseken kitartóan és elszántan dolgozik, példamutató magatartást mutat a csapattársai számára. Az utóbbi időben jelentős fejlődést ért el a labdakezelésében és a cselek végrehajtásában. Ezek az alapvető készségek nagyon fontosak a hatékony támadásvezetésben.  Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U8 (2015) – Hahn MisaU8 (2015) – Hahn Misa

Misa példás edzésmunkát végez, remekül felismeri a játékhelyzeteket, technikai tudása is stabil. A párharcokba alkatának megfelelően még nem olyan bátran veti bele magát, de ebben is rengeteget fejlődött. Olyan játékospalánta, akin érződik, hogy minden edzéssel jobb akar lenni. Kitartó és megbízható tagja a korosztályunknak. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U9 (2014) – Kassai PatrikU9 (2014) – Kassai Patrik

A hónap játékosa áprilisban Kassai Patrik. Az elismerést hozzáállásával és küzdeni tudásával érdemelte ki, mind az edzőmérkőzéseken, mind Futsalon és a Bozsik Tornákon sokat tett a csapat sikereiért. Bár van még tanulnivalója – főleg, hogy a kapu előtt határozottabb legyen –, fejlődése egyértelműen látszik. Gratulálunk neki!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U10 (2013) – Nagy Lóránd RóbertU10 (2013) – Nagy Lóránd Róbert

Április hónap játékosának Nagy Lóránd Róbertet választotta edzője. Robi egy elképesztően jó mentalitású és hozzáállású játékos. 1v1-ben nagyon erős, párharcait a legtöbb esetben megnyeri. Egyre tudatosabban játszik és észreveszi a társait. Az elmúlt időszakban rengeteget fejlődött technikailag. Mérkőzéseken és edzéseken mindig a tudása legjavát próbálja nyújtani. Nagy erőssége csapatunknak. Gratulálunk, Robi! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U10-11 Grassroots (2012-2013) – Tóth-Szabó NimródU10-11 Grassroots (2012-2013) – Tóth-Szabó Nimród

Nimi áprilisi munkája egyenesen kiemelkedő volt a többiek közül. Az összes feladatot próbálta a lehető legjobban megcsinálni, ahogy csak tudta. Fejlődése megkérdőjelezhetetlen, ugyanis már a kiemelt csapathoz is szokott járni edzésre, ami igazolja, hogy milyen sokat lépett előre az elmúlt hónapokban.

Csak így tovább, Nimi! Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U11 (2012) – Szűrös CsabaU11 (2012) – Szűrös Csaba

Csabi az április edzésmunkájával és versenyeken nyújtott meggyőző teljesítményével érdemelte ki a hónap legjobbja címet. A Futsal tornán kifejezetten kiemelkedően védett. Détári István kapusedző kollégánk is alátámasztotta edzője elképzelését és elmondta, hogy több helyről is érkezett elismerés Csabi teljesítménye kapcsán. Gratulálunk, Csabi, bízunk benne, hogy a fejlődésed a továbbiakban is töretlen lesz!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U12-13 Grassroots (2010-2011) – Ember DánielU12-13 Grassroots (2010-2011) – Ember Dániel

Dani ebben a hónapban nagyszerűen dolgozott. Amikor edzésen volt, végig odafigyelve csinálta a dolgát. Az edzések során nagyon sokat fejlődött koncentrációban, illetve labdával és labda nélküli mozgásban is. Gratulálunk, csak így tovább, Dani!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U12-U13 (2010-2011) – Pongrácz Bence és Gémesi ÁgostonU12-U13 (2010-2011) – Pongrácz Bence és Gémesi Ágoston

Az U12-es korosztályból a hónap játékosa Pongrácz Bence lett. Bence is, ahogy a legtöbb 2011-es születésű játékos, nyáron került fel a csapathoz. Időbe telt, amíg felvette a ritmust, de mára bebizonyította, hogy lehet rá számítani. Bence szorgalmas, fegyelmezett játékos, aki jól lát a pályán és általában jó döntéseket hoz. Több poszton is bevethető, ami nagyon fontos egy játékosnál. Gyorsaságán és koordinációján még dolgoznia kell, de a hozzáállása kiváló, így a fejlődése előtt nincs akadály. Gratulálunk Bence!

Az U13-as korosztályból az oklevelet és az ajándékot Gémesi Ágoston kapta. Ágó fiatal kora ellenére stabil tagja az egy évvel idősebb csapatnak. Gyakran 2 évvel idősebb játékosok ellen kell felvennie a versenyt az U14-es bajnokságban. Ágó fegyelmezett és nagyon sokoldalú játékos, akire a középpálya bármely részén lehet számítani. Ebben a hónapban a mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott és még gólt is szerzett az U14-es bajnokságban is. Edzésmunkájára igényes, és nagyon ritkán hiányzik, áprilisban is minden edzésen jelen volt.  Gratulálunk, Ágó, így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. április legjobb sportolói - U14 (2009) – Dobsa DénesU14 (2009) – Dobsa Dénes

Dénessel már azóta foglalkozik edzője, amióta az egyesülethez került. Az elején kettős érzései voltak vele kapcsolatban: érezte benne a potenciált, de nem igazán akarta megmutatni neki, mit is tud. A jelenlegi pozíciójára Anti bá hívta fel a edzője figyelmét, és akkor kezdték el próbálgatni. A második nyáron fizikálisan óriásit lépett előre és ezzel egyidőben mentálisan is sokat fejlődött. Ő volt az első olyan játékos, akiben, ha mások nem is hittek, de edzője tudta, hogy meg fogja állni a helyét az idősebbek között. Így fixen feljebb is tette az akkori U13-ból az U14-be és nem is kellett csalódnia. A hónap játékosa díjat azért nem kapta meg hosszú időn keresztül, mert attól tartott, hogy kicsit a fejébe száll és megtorpan a fejlődése. Ebben a szezonban viszont végig bizonyította, hogy nem véletlenül lett csapatkapitány, és megérdemli a bizalmat. Persze vannak hibái még, de amikor olyan a tét, az ő lába nem remeg meg. A nyomást még az utolsó percben is bírja és olyan magabiztosan értékesíti a büntetőket is, mintha több góllal vezetnénk. Pedig több esetben is a pontszerzésünk múlik rajta. Egy igazi vezéregyéniség, akit sokszor az érzelmek vezérelnek, emiatt kicsit „labilis” néhány megmozdulása. Viszont fel lehet mögötte sorakozni, mert mindegyik csapattársáért kiáll, bármiről is legyen szó. Edzője nagyon örül, hogy ilyen játékosa van és reméli, a következő szezonban is úgy számíthat rá, ahogy ebben a szezonban is tette!