Március már a bajnokságok kezdetét jelentette: elindult a mérkőzés dömping minden korosztályunk számára, így ezúttal is díjazni tudtuk minden csapat legjobb teljesítményt elérő játékosát. Lássuk, kik lettek a büszke legjobbak!

U7 (2016/17) – Harangozó ErikU7 (2016/17) – Harangozó Erik

Március hónap legjobb játékosa Harangozó Erik lett. Erik néhány hónapja csatlakozott hozzánk, de már az első benyomások alapján azonnal szembetűnt, hogy imádja a játékot. A meglátásai rendkívül jók, így könnyen megtalálja a csapattársait és nagyon jól használja ki a helyzeteit. A csupaszív hozzáállása és a folyamatos jelenléte az edzéseken, továbbá az állandó fejlődésre való törekvése jelzi, hogy Erik nagyon komolyan veszi a játékot. Gratulálunk!

U8 (2015) – Molnár ÁbelU8 (2015) – Molnár Ábel

Ábel nem csak remek edzésmunkájával érdemelte ki az elismerést, hanem a mérkőzéseken hasznos és alázatos játékával. Nagyon figyeli és jól raktározza el az edzői kéréseket és tudatosan alkalmazza is, akár egy éles meccshelyzetre, akár edzés végi mérkőzésjátékra vonatkozóan. Remekül vág az esze az átmeneteknél és nagyon erős az 1v1 szituációkban. Jól cselez és minden játékhelyzetben feltalálja magát. Gratulálunk, csak így tovább!

U9 (2014) – Laczkó PéterU9 (2014) – Laczkó Péter

Peti szorgalmával és hozzáállásával érdemelte ki ebben a hónapban a legjobb játékos címet. Feladatoknál igyekszik odafigyelni és jól elvégezni azokat. Játékban lehetne még aktívabb, de harcosságával és küzdőszellemével elégedett vagyok.

U10 (2013) – Tanács BenjáminU10 (2013) – Tanács Benjámin

Détári István kapusedzővel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy március hónap játékosának Tanács Benjámint választjuk. Benji kapusedzéseken és csapat edzéseken is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, magatartása és odafigyelése példaértékű volt. Az utóbbi időben rengeteget fejlődött a lövések hárításában és a lábbal való játékban. Ezzel kiérdemelte a hónap játékosa díjat. Gratulálunk, Benji! Csak így tovább!

U10-11 Grassroots (2012-2013) – Gallyas MátéU10-11 Grassroots (2012-2013) – Gallyas Máté

Máté egy éve csatlakozott csapatunkhoz, ahol napról napra és edzésről edzésre fejlődött, ami meg is mutatkozott, hiszen sokszor tudott menni Bozsik programra, ahol nagyszerű védő munkát végzett, amikor pályára lépett. Máté edzéseken is próbál minden gyakorlatot száz százalékosan teljesíteni, és odafigyelésével mindig gyorsan megérti az adott feladatot. Csak így tovább, Máté! Gratulálunk!

U11 (2012) – Izsák LajosU11 (2012) – Izsák Lajos

Lajosnak február végén és március elején még gipszben volt a keze egy törés miatt, de volt, hogy ilyenkor is megjelent edzésen. Amint lekerült a gipsz, már egyből tréningre jelentkezett és hatalmas erőbedobással vetette bele magát az edzésekbe. A meccseken is jól teljesített, gólokat lőtt, így megérdemelte a hónap legjobbja díjat. Gratulálunk!

U12-13 Grassroots (2010-2011) – Örvössy VilmosU12-13 Grassroots (2010-2011) – Örvössy Vilmos

Vili már régóta az ASI csapatához tartozik. Az edzések nagy részén mindig ott van és akaratával, kiemelkedő figyelmével minden edzésen ő szeretne a legjobb lenni. Edzésről edzésre fejlődik, ami magáért beszél. Gratulálunk, Vili! Csak így tovább!

U13 (2010-2011) – Arany Bálint és Osterholm AxlU13 (2010-2011) – Arany Bálint és Osterholm Axl

Az U12-es korosztályból az elismerést márciusban Arany Bálint kapta. Bálint, ahogy a többi U12-es játékos, nyáron csatlakozott a csapathoz. Időbe telt, amíg sikerült felvennie a ritmust, de mostanra sikerült eljutni arra a szintre, hogy egyre többször követel helyet magának a csapatban a nagypályás és a Futsal mérkőzéseken. Bálint technikás játékos, az edzésmunkája is egyre jobb és a mérkőzéseken is egyre jobban teljesít.

Az U13-as korosztályból az oklevelet és az ajándékot Osterholm Axl érdemelte ki. Axl nyáron érkezett a csapathoz, akkor még mezőnyjátékosként. Mivel volt kedve hozzá, kipróbálta a kapusedzéseket és végül a kapuban is ragadt. Axl reflexei kiemelkedőek és kellő bátorsággal is rendelkezik ehhez a poszthoz, valamint mezőnyjátékos múltja miatt a lábbal való játékban is erős. Mérkőzéseken a Futsal bajnokságokban kiemelkedően teljesített az elmúlt időszakban, és a nagypályás meccseken is egyre jobb teljesítményre képes.

Gratulálunk mindkét játékosunknak!

U14 (2009) – Izsó PéterU14 (2009) – Izsó Péter

Márciusban egy olyan játékos lett a hónap legjobbja, aki amikor az ASI-hoz került, egy üde színfolt volt a csapatban. Az ütemérzékével és cseleivel mindig tudott váratlant húzni, öröm volt nézni, ahogy játszik. Majd sajnos visszaesett a teljesítménye, kicsit „beleszürkült” a mezőnybe. Ebből az idei szezonban sikerült az ősz végén kilépnie. Azóta rengeteg jó megmozdulása van mind edzéseken, mind mérkőzéseken. Újra mer vállalkozni, egyre jobban látja a játékot és ha a pálya közepén játszik, igyekszik szervezni is azt! A kapu elé is bátran lép fel és sok gólunkban játszott oroszlán szerepet. Reméljük, ezen az úton fog tovább haladni! Gratulálunk!