ASI DSE Labdarúgás -2023. január legjobb sportolói

Az új évben, 2023-ban sem feledkezünk meg korosztályos csapataink havonta legjobb teljesítményt nyújtó játékosairól. Bár többnyire még a felkészülés időszakában vagyunk, lássuk, kik érdemeltek külön elismerést edzőiktől.

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U7 (2016/17) – Gémes BernátU7 (2016/17) – Gémes Bernát

Január hónap játékosa Gémes Bernát lett. Bernát nagyon eltökélt és motivált, mindig tudja, mit kell tennie a pályán. Kiemelkedő képessége a jó helyzetfelismerés és a labdakezelés. Gyors gondolkodásával és kifinomult labdabirtoklási képességével képes kihasználni a lehetőséget, amelyet a játék kínál. Nagyon ügyesen mozog a pályán, és mindig a labda közelében van. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U8 (2015) – Klész KíraU8 (2015) – Klész Kíra

Kíra a korosztályos csapatunk kapusa, aki már több megmérettetésen felhívta magára a szakemberek figyelmét tehetségével. Amellett, hogy mindig jókedvű és mosolygós, remekül dolgozik az edzéseken. Ha kell, nagyon szorgalmas és elszánt, viszont, ha valami móka van, ő sem maradhat ki belőle. Ha nem a kapuban áll, hanem a mezőnyben kell játszania, ott is nagyon jól feltalálja magát. Reflexei átlagon felüliek, igazi kis ékköve a csapatunknak.

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U9 (2014) – Schromm Domos BenedekU9 (2014) – Schromm Domos Benedek

Domos január óta készül velünk. Ügyes és tanulékony játékos, igyekszik minden feladatban aktívan részt venni. Mindenképpen a csapat hasznára válhat később, ha bátrabban részt vesz, még többet besegít a támadásokban.

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U10 (2013) – Gémesi ViolaU10 (2013) – Gémesi Viola

Január hónap játékosának Gémesi Violát választottam. Viola remek formában tért vissza a decemberi pihenésből. Edzéseken odafigyelve, nagy tempóban végezte a feladatokat. Magatartása és szorgalma példaértékű, bátorsága sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Edzéseken egyre többet van játékban és fel meri vállalni a párharcokat. Szinte minden edzésen jelen van és próbálja tudása legjavát nyújtani. Gratulálunk Viola! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U10-11 Grassroots (2012-2013) – Bereczky RolandU10-11 Grassroots (2012-2013) – Bereczky Roland

Roli nyáron érkezett hozzánk, ahol az első pillanattól fogva minden edzésen nagyon jó munkát végzett, odafigyelése kiemelkedő volt edzésről edzésre. Roli egy nagyon robbanékony focista, mind labdával és labda nélkül. Nagyon sokat fejlődött hónapról hónapra és ennek köszönhetően felkerült az U11-es csapatba, amire teljesen rá is szolgált. Csak így tovább, Roli!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U11 (2012) – Elekes ZalánU11 (2012) – Elekes Zalán

Zalán magatartásával mindig is voltak problémák, de ebben a hónapban az edzéseken szinte nem kellett fegyelmeznem, illetve az évben talán egyetlen edzést sem hagyott ki, tehát úgy gondoljuk, teljesen megérdemelten zsebeli be ezt a díjat. Ráadásul az UTE elleni futsal meccsen egy szép góllal tette hozzá a magáét a csapat teljesítményéhez. Technikailag még sokat kell fejlődnie, de az akarat megvan! Csak így tovább! Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U12-13 Grassroots (2010-2011) – Tratner BenceU12-13 Grassroots (2010-2011) – Tratner Bence

Bence nyáron csatlakozott hozzánk, érkezésével azonnal be is tudott illeszkedni a csapatba. Bence az elmúlt félévben nagyon sokat fejlődött labdával és labda nélkül. Az edzéseken mindig itt van és próbálja a legtöbbet kihozni magából edzésről edzésre. Csak így tovább, Bence!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U12-13 (2010-2011) – Török Kristóf és Ferdinandy Csaba U12-13 (2010-2011) – Török Kristóf és Ferdinandy Csaba

Január hónapban a díjat az U12-es korosztályból Török Kristóf kapta, aki csak nemrég csatlakozott a csapathoz. Kristóf technikás játékos, nagyszerűen bánik a labdával. Az edzőmérkőzéseken, amelyeken szerepet kapott, nagyon gólerős játékot mutatott. Januárban csak két edzést hagyott ki, és ha továbbra is kitartóan dolgozik és labda nélküli mozgásokban, valamint védekezésben is fejlődik, akkor erőssége lesz a csapatnak.

A 2010-es játékosok közül januárban Ferdinandy Csaba kapta a díjat. Csabi nagyon motivált játékos, mindig látszik rajta az akarás. Nagyon kevés edzést mulaszt, és januárban is minden edzésen ott volt. Technikás játékos, aki társait is mindig igyekszik jobb teljesítményre sarkallni. A pályán sokszor hallani a hangját, kommunikációban ő az egyik legerősebb a csapatban.

Gratulálunk mindkét játékosunknak!

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - 2023. január legjobbjai - U14 (2009) – Varga TamásU14 (2009) – Varga Tamás

Tamás tavaly év végén kezdett hozzánk járni. Már az első perctől kezdve szimpatikus a hozzáállása és a magatartása. Nem ismer elveszett labdát, elveszett helyzetet, mindent belead és 110%-on pörög. Emellett nagyon tisztelettudó és szerény az edzéseken. Még sok-sok tanulnivalója van, de mindent meg is tesz a fejlődésért. Így nálam ő január hónap játékosa, de közel sem biztos, hogy csak ebben a hónapban lesz az az előttünk álló félévben! Gratulálunk!