Mutatjuk október hónap legjobb ifjú labdarúgóit! Gratulálunk mindenkinek, és csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U7 - Barkó DávidU7 (2016/17) – Barkó Dávid

Október hónap játékosa Barkó Dávid lett. Dávid nagyon ügyesen bánik a labdával, fiatal kora ellenére remekül használja ki a helyzeteit. Jó meglátásai és okos döntései miatt nagyon hasznos tagja a csapatnak. Szép dolgokra képes, amikor bízik magában, ebben is szépen fejlődik. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U8 - Soós-Sági DávidU8 (2015) – Soós-Sági Dávid

Az edzéseken és a mérkőzéseken is jól teljesített egész hónapban. Határozott védőjátékával kiemelkedik. Jól cselez, a párharcok nagy részéből győztesen kerül ki és a kapu előtt is veszélyes. Bomba lövéseit kapus legyen a talpán, aki megfogja. Edzésmunkája példás, joggal érdemelte ki a hónap játékosa elismerést. Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U9 - Bukovszky BenceU9 (2014) – Bukovszky Bence

Bence azért érdemelte ki a hónap legjobbja címet, mert az edzéseken való hozzáállása, küzdőszelleme példamutató lehet a többiek számára. Szeptember óta nagyon sokat fejlődött. A mérkőzéseken megküzd minden labdáért, sokszor nagyon keményen játszik. Edzésmunkája és a játékhoz való hozzáállása is minta lehet a többiek számára. Csak így tovább, Bence, gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U10 - Somfai BenceU10 (2013) – Somfai Bence

Október hónap játékosának Somfai Bencét választotta edzője. Bence egy nagyon meghatározó játékosa csapatának. Amikor ő a pályán van, mindig veszélyes lehet az ellenfél kapujára. Jól cselező, gólerős játékos. Védekezésben is nagyon sokat fejlődött és a társaival is egyre gyakrabban kezdeményez összjátékot. Edzéseken és mérkőzéseken is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Gratulálunk, Bence! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U10-11 Grassroots - Győrfi ÁronU10-11 Grassroots (2012-2013) – Győrfi Áron

Áron szinte az összes edzésen jelen volt októberben, ami már önmagában is kiemelkedő teljesítmény. Egyre jobban tudja megérteni a feladatokat és megoldani őket. Győzni akarása minden edzésen megmutatkozik, minden feladatban próbál a legjobb lenni. Taktikai téren is sokat fejlődött, ami már látszik az egymás közti játékokon is. Csak így tovább Áron! Hajrá ASI!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U11 - Gáspár DánielU11 (2012) – Gáspár Dániel

Dani tavaly a REAC csapatától érkezett hozzánk. A kezdeti beilleszkedés után egyből jöttek a jó edzés- és mérkőzés teljesítmények. Állandó tagja a Kölyökliga keretnek, ahol már gólokkal is meghálálta a bizalmat. Szorgalmas és igazi csapatjátékos! Csak így tovább, gratulálunk Dani! Hajrá ASI!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U12-U13 Grassroots - Abebe-Ayele NoelU12-13 Grassroots (2010-2011) – Abebe-Ayele Noel

Noel már régóta egyesületünk focistája, ahol hónapról hónapra egyre jobban fejlődik. Az edzéseken próbálja a legtöbbet kihozni magából, odafigyelése és magatartása mindig a legjobbak között van. Taktikai és technikai téren is sokat tudott fejlődni az elmúlt időben. Csak így tovább, Noel! Hajrá ASI!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U12 - Bíró MátyásU13 (2010) – Bíró Mátyás (U12)

Az idei évben az U12-es korosztályból felkerült 2011-es születésű játékosok közül a hónap játékosa Bíró Mátyás lett. Matyi nem kifejezetten az aktuális hónapban nyújtott teljesítményéért, hanem a szeptember és október havi munkájáért kapja meg az elismerést. Miután az edzőtábort nem sikerült végig csinálnia, aggódtam, hogy hogyan fogja tudni venni az akadályokat és be tudja-e verekedni magát a csapatba, de a félelmem alaptalannak bizonyult, mert Matyi a mérkőzéseken nyújtott védőmunkájával és mentalitásával szeptemberben és októberben is sokszor harcolta ki a helyét a csapatban és legtöbbször nagyszerűen helytállt. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U13 - Nagy EdeU13 (2010) – Nagy Ede (U13)

Az U13-as korosztályban a hónap játékosa Nagy Ede lett. Ede az utóbbi időben sokat fejlődött, mérkőzéseken egyre jobb teljesítményre képes. A felmérések során kiderült, hogy az egyik legjobb állóképességgel ő rendelkezik jelenleg a csapatban, valamint a gyorsasági tesztek alapján 5 m-en a 2., 10 m-en, 20 m-en és 30 m-en ő a leggyorsabb. Ezeknek a képességeinek nagy hasznát veszi a mérkőzéseken, és ha technikailag is tovább tud fejlődni, akkor még nagyobb erőssége lesz a csapatnak. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - október legjobbjai - U14 - Tamási AlexU14 (2009) – Tamási Alex

Október hónapban egy olyan játékost választott edzője, aki bár nem annyira új már a csapatban, eddig kevesebbet szerepelt edzésen és mérkőzéseken. Az elmúlt időben lett rendszeres résztvevő és látszik is az ugrásszerű fejlődés. Az első mérkőzésén is túl van, igaz, még kicsit bizonytalan volt, de ez teljesen érthető. Edzésen lendületesen és lelkesen dolgozik. Csak így tovább! Gratulálunk Tamási Alexnek!