Kék-fehér csokigyújtés

Légy részese te is a jótékonysági csokigyűjtésnek!

2022-ben az ASI DSE is csatlakozik az MTK Budapest labdarúgócsapata által meghirdetett „Kék-fehér csokigyűjtés” jótékonysági kezdeményezéshez, melynek célja, hogy a gyermekotthonokba minél több csokoládé jusson el, ezáltal az ünnepek ideje alatt az ott élő gyermekeknek egy-egy tábla finomsággal meglepetést tudjunk szerezni.

A „Kék-fehér csokigyűjtés” során a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány számára gyűjtünk. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatónál a sportélet a mindennapok része, az alapítvány pedig rendezett már állami gondoskodásban élő gyermekek számára országos labdarúgótornát is.

Arra kérünk mindenkit, hogy:

  • ha mentek MTK meccsre, vigyetek magatokkal egy-két tábla finom csokit adományként és adjátok le azokat az MTK honlapján megadott gyűjtőpontok egyikén!
  • ha pedig a közeljövőben nem terveztek MTK meccsre menni, de szeretnétek részt venni a jótékonysági gyűjtésen, akkor behozhatjátok a csokoládé táblákat december 3. szombat 10:00–15:00 között az Angyalföldi Sportközpontba (1139 Budapest, Rozsnyai utca 4.), mi pedig aznap délután átvisszük egyben az adományaitokat az MTK stadionba.

Az akció 2022. december 4-ig tart.

Csokigyűjtésre fel! Szerezzünk együtt örömet a rászoruló gyermekeknek!