Vízilabda - Szoros eredmények a 2011+-os csapat bajnoki mérkőzésein
2011+-os vízilabda csapatunk ismét két bajnoksági mérkőzésen vett részt, amelyeken nagyon szoros eredmények születtek. Mutatjuk a részleteket!

Mérkőzés: ASI-VASAS – KSI II. 

Bajnokság: Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság (2011)
Edző: Tóth Kristóf
Időpont: 2022. 10. 29. 14:00
Helyszín: Érd Aréna
Eredmény: 11 – 10 (2 – 1, 2 – 4, 3 – 3, 4 – 2)
Gólszerzőink: Gebe Zoltán 5
Maróti Elena 2
Czompoly Dávid 1
Lugosi-Hajdú Ramóna 1
Nagy Szilárd Ferenc 1
Schiller Szabolcs 1

Tóth Kristóf, a csapat edzőjének beszámolója:

Először is gratulálni szeretnék a KSI II. csapatának, hiszen 1-2 évvel fiatalabbak ennél a korosztálynál. Jó nézni, hogy ilyen ügyesen vízilabdáznak ennyi idősen. A mérkőzés nagyon kiélezett volt, fej-fej mellett haladt a két csapat. Elképesztő elánnal játszottak a gyerekek, igazából kiemelhetnék egyéneket a mérkőzésből, de úgy vélem, a gyerekek egymásért való odaadása hozta meg a győzelmet számunkra. Az idény szerintem legjobb mérkőzését játszottuk. Gratulálok mind a két csapatnak!

Mérkőzés: Oázis SC – ASI-VASAS

Bajnokság: Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság (2011)
Edző: Tóth Kristóf
Időpont: 2022. 11. 05. 19:00
Helyszín: III. Kerületi TVE uszoda, Budapest
Eredmény: 5 – 5 (1 – 1, 1 – 2, 2 – 1, 1 – 1)
Gólszerzőink: Maróti Elena 2
Kosztolnik Milán Hunor 1
Nagy Szilárd Ferenc 1
Gebe Zoltán 1

Tóth Kristóf, a csapat edzőjének beszámolója:

Nagyon sok dolog történt ezen a meccsen, úgy vélem, ezt a meccset meg kellett volna nyernünk, a kihagyott ziccerek és büntetők lényegében megbosszulták magukat az eredménnyel. A második meccsünk telik el úgy, hogy büntető dobásból nem vagyunk eredményesek, ez edzői hiba, ugyanis ezek szerint valami nem működik, amiért nem tudjuk értékesíteni a megítélt büntetőket. Van min csiszolni bőven és ez így is lesz. Szeretném kiemelni Maróti Elena teljesítményét, hiszen parádésan játszott, olyan megoldásokkal, amiket még felnőtt korosztályban is ritkán látunk. Szeretnék gratulálni a csapatomnak, hiszen a szoros emberfogásunk kiválóan működött. Gratulálok az ellenfél csapatának is, mert kiválóan játszottak, de kiemelném Mlinárik András teljesítményét, aki 80%-al védett ellenünk.