ASI DSE Labdarúgás - 2022. augusztus és szeptember legjobb sportolói

Az ASI DSE Labdarúgó szakosztálya 2022. szeptemberében (illetve részben már augusztusában is) kihirdette a hónap legjobb labdarúgóinak listáját. Gratulálunk mindenkinek! Hajrá ASI Foci!

ASI DSE Labdarúgás - U7 szeptember legjobb sportolójaU7 (2016/2017) – Máté Dániel János

Harcos, bátor, határozott, ehhez párosulva jó technikai képességek jellemzik és remek hozzáállása van a focihoz. Elszántan megküzd minden labdáért és a párharcokból a legtöbbször győztesen kerül ki. Támadásban és védekezésben is jól végzi a feladatát, így az U8-as csapatnak is stabil tagja. Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - U8 szeptember legjobb sportolójaU8 (2015) – Katona Bálint

Kiváló technikai képességekkel rendelkezik, bátran lép be a párharcokba és már most remekül lát a pályán. Jól szervezi a csapat játékát támadásokban és a labdavesztések után is jól reagál. Kiismerhetetlen cseleivel és gyorsaságával folyamatos veszélyt jelent az ellenfél kapujára. Edzésmunkája példás. Az első Bozsik Tornán is kiemelkedően jól játszott, így jogosan jár neki az elismerés és a gratuláció. Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - U9 szeptember legjobb sportolójaU9 (2014) – Farkas Attila

Szeptember hónap legjobbja Farkas Attila lett. Ezt a címet az edzésekhez való hozzáállásával, ügyességével érdemelte ki. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - U10 szeptember legjobb sportolójaU10 (2013) – Badics Dávid

Szeptember hónap játékosának Badics Dávidot választotta edzője. Dávid szinte minden edzésen jelen van, nagyon fegyelmezett, mindig odafigyel és hamar megérti az új feladatokat. Mérkőzéseken kiváló teljesítményt nyújtott, rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban. Gratulálunk, Dávid! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - U10-U11 Grassroots szeptember legjobb sportolójaU10-11 Grassroots (2012-2013) – Orsós Ákos Móric

Móric nyáron csatlakozott hozzánk és azóta remekül be tudott illeszkedni a csapatba. Minden edzésen jelen volt a szeptemberi hónapban és lelkesedésével kiemelkedik a többiek közül. Minden egyes feladatot százszázalékos odafigyeléssel csinál, ami meg is látszik, mert ez a 2 hónap alatt nagyon sokat tudott fejlődni. Csak így tovább, Móric!

ASI DSE Labdarúgás - U11 augusztus legjobb sportolójaU11 (2012) – Juhász-Bogdány Koppány (augusztus)

Kopi a nyári edzőtábor alatt végig keményen dolgozott, augusztusban nem hagyott ki edzést sem. A meccseken illetve foglalkozásokon példaértékű a hozzáállása. Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - U11 szeptember legjobb sportolójaU11 (2012) – Katona Ádám (szeptember)

Szeptember hónap legjobbja: Katona Ádám! Ádi hozta a tavaly év végéről megmaradt jó formáját és az edzéseken, illetve meccseken is kiemelkedőt nyújt, akár a 2 évvel nagyobb korosztályokkal szemben is. Ádi a csapatban meghatározó személy lett, akire a társai felnéznek és bíznak benne! Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás - U12-U13 Grassroots szeptember legjobb sportolójaU12-13 Grassroots (2010-2011) – Szabó-Bakos Márton

Marci szinte az összes edzésen ott van. Minden edzésen a feladatokat százszázalékos odafigyeléssel és fegyelmezettséggel csinálja, mint ahogy azt a mérkőzéseken is. Csapata egyik legjobbja és ezt edzésről edzésre bizonyítja. Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás - U13 augusztus és szeptember legjobb sportolóiU13 (2010-2011) – Katancsity Sebestyén (augusztus), Bőle Boldizsár és Kiss András Marcell (szeptember)

Augusztus hónap játékosa Katancsity Sebestyén lett az U13-as korosztályban. Sebe az egész augusztust végig edzette. Nagyon motivált volt az edzéseken és látszott rajta, hogy szeretne fejlődni. A felkészülési meccseken és a Karnevál kupán is a csapat erőssége volt, védéseivel, bravúrjaival tartást adott a csapatnak még a komoly ellenfelekkel vívott mérkőzéseken is.

Szeptember hónap játékosa az U12-es korosztályú (2001-ben született) játékosok közül Kiss András. Andrisban benne van a foci és süt róla a győzni akarás. Mérkőzéseken élmény nézni a játékát és a kreatív, dinamikus megoldásait.

Szeptember hónap játékosa az U13-as korosztályban Bőle Boldizsár. Boldi igazi vezére volt a csapatnak ebben a hónapban. Nagyon egyenletes teljesítményt nyújtott az U14-es és az U13-as bajnokságban is. Boldi nagyon fegyelmezett, megbízható játékos, aki a taktikai utasításokat mindig maximálisan igyekszik végrehajtani és ezzel csapatkapitányként is példát mutat társainak. Emellett az edzések 100%-án részt vett és az edzés munkája is kiváló volt.

Gratulálunk mindhármójuknak!

ASI DSE Labdarúgás - U14 szeptember legjobb sportolójaU14 (2009) – Weisz Mahalo Áron

Szeptemberben egy olyan játékost választott az edzője, aki bár nem olyan rég csatlakozott a csapatunkhoz, máris kiérdemelte a hónap játékosa címet. Az előző klubjánál sajnálatosan egy mellőzött szerepet kapott, így nem igazán volt az elmúlt 2 évben játékban. Viszont ahogy elkezdte az edzéseket, látszott, hogy van érzéke hozzá. Már az első mérkőzésen lehetőséget kapott és a kezdeti pár perces megilletődöttség után nagyon hamar felvette a ritmust. Azóta is rendre lehetőséget kap és él is vele. Az új csapattársak is nagyon hamar befogadták és szerves része lett a csapatnak. Gratulálunk Weisz Mahalónak!