Vízilabda - Vegyes esedményekkel kezdte a bajnokságot 2011-es csapatunk

2011-es vízilabda csapatunk október első felében két bajnoksági mérkőzésen is szerepelt, vegyes eredménnyel, de annál nagyobb küzdeni akarással. Mutatjuk a részleteket!

Mérkőzés: ASI-VASAS – Honvéd II.

Bajnokság: Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság (2011)
Edző: Tóth Kristóf
Időpont: 2022. 10. 01. 14:00
Helyszín: Komjádi Béla Sportuszoda, Budapest
Eredmény: 11 – 5 (3 – 0, 2 – 4, 3 – 1, 3 – 0)
Gólszerzőink: Gebe Zoltán 6
Pataki Milos 3
Lugosi-Hajdú Ramóna 1
Nagy Szilárd Ferenc 1

Tóth Kristóf, a csapat edzőjének beszámolója:

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, nagy irammal és kiváló támadó játékkal, el is tudtunk lépni pár góllal az első negyedben. Ezután egy kisebb rövidzárlat jött számunkra, ugyanis a Honvéd csapata visszajött a meccsbe pár gyors góllal. Kiélezett csata volt, de szerencsére tudtuk érvényesíteni a jobb fizikai állapotunkat, voltak nagyon szép momentumok a mérkőzésen, de külön kiemelném Gebe Zoltán kiváló center munkáját. Gratulálok a csapatnak az első győzelméhez és természetesen a Honvéd csapatának is, jól játszottak. Köszönöm a szülőknek a szurkolást!

 

Mérkőzés: Kópé UVSE – ASI-VASAS

Bajnokság: Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság (2011)
Edző: Tóth Kristóf
Időpont: 2022. 10. 15. 13:00
Helyszín: III. Kerületi TVE uszoda, Budapest
Eredmény: 6 – 4 (3 – 0, 0 – 0, 3 – 4, 0 – 0)
Gólszerzőink: Gebe Zoltán 3
Lugosi-Hajdú Ramóna 1

Tóth Kristóf, a csapat edzőjének beszámolója:

Sok hiányzó volt az elmúlt két hétben, sokan voltak betegek, ezért a gyakorlás elég szűkös időszak volt. A mérkőzést három gyors bekapott góllal kezdtük, az ellenfél kiváló játékosát nehezen tudtuk tartani az elején. A mérkőzésen számtalan hibát ejtettünk, főleg a helyzet kihasználásunk volt nagyon rossz. Ha 7 büntetőt kap valaki egy mérkőzésen az már eleve luxus, de az még nagyobb, hogy egyet sem lövünk be. Gratulálok a Kópé UVSE csapatának, jó meccset játszottunk. Kiemelnék még 3 embert a csapatomból, akik nagyon jól teljesítettek: Gebe Zoltánt, aki másfél hetes betegség után kiválóan centerezett, Monyók Mátyást, aki védte a várunkat bravúros védéseivel és Schiller Szabolcsot, aki fiatal kora ellenére megsüvegelendő védekezést mutatott be az ellenfél legjobb játékosán. A szülőknek pedig köszönöm a szurkolást!