Hónap sportolója díj - Kézilabda - 2022. szeptember

Kézilabda Szakosztályunk edzői kihirdették szeptember hónap legjobb kézis sportolóit. Lássuk, kik érdemelték ki a díjat!

ASI DSE Kézilabda - 2022. szeptember legjobb U9-es lány sportolója - Klész KíraKlész Kíra, U9 lány

Kíra az edzéseken mutatott hozzáállásával, példamutató magatartásával vívta ki a hónap sportolója elismerést. Gratulálunk Kíra! Csak így tovább!

ASI DSE Kézilabda - 2022. szeptember legjobb U9-es fiú sportolója - Prasszer EgonPrasszer Egon, U9 fiú

Egon Szeptemberben csatlakozott a csapathoz. Edzésmunkájával, hozzáállásával vívta ki magának a hónap sportolója elismerést. Gratulálunk Egon! Csak így tovább!

ASI DSE Kézilabda - 2022. szeptember legjobb U10-es lány sportolója - Borsos EmeseBorsos Emese, U10 lány

Emese már több éve kézilabdázik nálunk. Nagyon lelkes, ügyes és szeret edzésre járni. Szinte az összes edzésen ott van. Gratulálunk!

ASI DSE Kézilabda - 2022. szeptember legjobb U10-es fiú sportolója - Gáspár ZsoltGáspár Zsolt, U10 fiú

Zsolti az év elején kezdte nálunk a kézilabdát. Nagyon ügyes és lelkes, jól tud csapatban játszani és mindig odafigyel az edzéseken. Gratulálunk!

ASI DSE Kézilabda - 2022. szeptember legjobb U11-es fiú sportolója - Debreczeni Ádám DominikDebreczeni Ádám Dominik, U11 fiú

Ádám a felkészülés első perce óta erősíti a csapatot. Az elmúlt időben kezdte el kapusi pályafutását és őrzi a csapatunk hálóját. Kitartó és lelkes edzésmunkát végez. Gratulálunk!

ASI DSE Kézilabda - 2022. szeptember legjobb U12-es lány sportolói - Bolyki Inez és Kovács BoglárkaBolyki Inez és Kovács Boglárka, U12 lány

Szeptember hónap sportolói az U12-es lány csapatban: Bolyki Inez és Kovács Boglárka. Gratulálunk! Tökéletes edzésmunka! Csak így tovább!

Kézilabda - 2022. szeptember legjobb sportolója - Lugosi Alex - U12 fiúLugosi Alex, U12 fiú

Lugosi Alex szeptemberben nagyon sokat fejlődött. Csak így tovább, gratulálunk!