Vízilabda - 2008-as ASI-Vasas II. csapatunk tovább küzd a Bajnokságon

2008-as vízilabda csapatunk, az ASI-Vasas II. 2022. 04. 09-én a Honvéd csapatával mérkőzött meg a Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú Bajnokság (2008) rájátszásának 5. fordulójában. Sajnos a siker még várat magára, mutatjuk az összecsapás részleteit!

Mérkőzés: Honvéd – ASI-VASAS II.

Bajnokság: Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú
Bajnokság (2008)
Edző: Mészáros Kitti, helyettesítette: Laboncz József
Időpont: 2022. 04. 09.  12:30
Helyszín: Hajós Alfréd Sportuszoda, 33 m-es medence, Margit-sziget, Budapest
Csapatok: Honvéd – ASI-VASAS II.
Eredmény: 15 – 6 (3 – 1, 4 – 1, 5 – 1, 3 – 3)
Gólszerzőink: Fabu Csaba 1
Fabu Péter 1
Gortva Dominik Flórián 1
Nagy Viktor Ákos 1
Pekár Máté 1
Stevula Milos 1

Laboncz József helyettesítő edző beszámolója:

Mészáros Kitti a felnőtt női csapatunk mérkőzésén vett részt Dunaújvárosban, ezért ezen a mérkőzésen én irányítottam a csapatát. A fiúk a mérkőzést jól kezdték és ennek eredménye egy szoros első negyed lett. A védekezést, amit kértem tőlük a szoros emberfogással, igen jól meg is tudták valósítani. Az emberelőnyben a 4-2-es felállást is több esetben jól megcsinálták, igaz, a befejezéssel voltak gondok, de ezeket gyakorlással lehet javítani. Hátrányban az emberek közötti mozgást is szépen végre hajtották a fiúk. Többször tudtunk lefordulni és ezekből a lefordulásokból sikerült gólt is szereznie a csapatnak. 

Bár nem tudtunk győzni, de vízilabda játékot játszottak (védekeztek, labdát szereztek, védések voltak, lefordulások és labdakérések) a srácok és ezért dicséretet érdemelnek.