Íme a 2022. év első hónapjának legjobb játékosai, korosztályonként! Gratulálunk nekik! Hajrá ASI Foci!

U7 (2015/2016) – Takács DánielU7 (2015/2016) – Takács Dániel

Január hónap játékosa Takács Dániel lett. Dani nagyon ügyesen bánik a labdával, fiatal kora ellenére remekül használja ki a helyzeteit. Jó meglátásai és kemény játéka miatt nagyon sok gólt szerez az edzéseken, tornákon. Emellett egy edzésről sem hiányzik, példamutató a hozzáállása. Gratulálunk!

U8 (2014) – Farkas AttilaU8 (2014) – Farkas Attila

A januári hónap játékosa elismerésében Attila részesült. Az edzéseket szorgalommal, lelkesen, nagy önbizalommal végzi. Mindene a labda, napról napra meg is mutatja. A focit imádja, mosollyal osztogatja az ötösöket, szereli az ellenfeleket és csinálja az új trükköket. Fegyelmezett, tanulékony, kreatív fiú Attila, rászolgált a kitüntetésre. Külön öröm, hogy már több mérkőzéseken is részt vett és a csapattal tornán is szerepelhetett.

U9 (2013) – Kovács BálintU9 (2013) – Kovács Bálint

Január hónap játékosának Kovács Bálintot választotta edzője. Bálint szinte minden edzésen jelen van. Soha nem kell fegyelmezni, mindig figyel. Hamar megérti az új feladatokat. Edzéseken magas intenzitással és többnyire jó kivitelezéssel dolgozik. Hozzáállása példaértékű. Mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Gratulálunk Bálint! Csak így tovább!

U10 (2012) – Alexander MeandrovU10 (2012) – Alexander Meandrov

Január hónap játékosa Alexander Meandrov (Sasha). Sasha a nyáron csatlakozott hozzánk Oroszországból. Sashaval a legnehezebb feladat a kommunikáció, hiszen az anyanyelve Orosz így angolul megy a társalgás. Sasha rendkívül szorgalmas és szinte egy edzést sem hagy ki. Sokat mozog a pályán és ügyesen bánik a labdával is! Gratulálunk Sasha!

U11 (2011) – Nadrai PatrikU11 (2011) – Nadrai Patrik

Január hónap játékosa: Nadrai Patrik. Patrik edzésmunkája nagyon fegyelmezett és hatékony. Egyre jobban átlátja a játékhelyzeteket és technikailag is sokat fejlődött. Szorgalma jó példa a társai előtt. Gratulálunk, csak így tovább!

U12 (2010) – Gémesi ÁgostonU12 (2010) – Gémesi Ágoston

Január hónap játékosa Gémesi Ágoston. Ágó nyáron került fel az U11-es korosztályból. Kellett egy fél év, amíg felvette a ritmust, de az utóbbi időben egyre jobb teljesítményt nyújt az edzéseken és ennek köszönhetően egyre több szerephez jut az edzőmérkőzéseken is. Az UTE és a BVSC elleni mérkőzéseken is jól teljesített és sikerült is betalálnia a lilák kapujába. Gratulálunk!

U13 (2009) – Marozs LeventeU13 (2009) – Marozs Levente

Ebben a hónapban egy olyan játékost választottam, aki szinte az összes edzésen részt vett. A hozzáállásával és az edzésmunkájával teljesen meg voltam elégedve. A mérkőzéseken mindig húzó embere a csapatnak, az utolsó percig küzd és megtesz mindent a győzelemért. Az idősebbek között már többször kapott lehetőséget, akár edzőmeccsről, akár futsalról legyen szó. Ezen alkalmakkor sem volt megilletődve, és ott sem lógott ki lefelé a mezőnyből. Itt is mindig a jobbak között tudott szerepelni. Gratulálunk!

U14 (2008) – Szabó MilánU14 (2008) – Szabó Milán

Milán küzdeni tudásával, koncentráltságával, magabiztosságával vívta ki a hónap játékosa címet. Több társával együtt a nagyobb korosztállyal edz és remekül megállja a helyét. Több poszton is bevethető, csupaszív játékos.

Grassroots – Jacoby Jonathan

Joby nagy erőbedobással készült januárban, nagyon várta, hogy futsalban megmutathassa magát, de végül sajnos adminisztrációs nehézségek miatt nem készült el a versenyengedélye időben és nem tudott hivatalos mérkőzésen pályára lépni. Mindez nem szegte a kedvét, és azért a felkészülési mérkőzésen remekül játszott, a csapat becsületgólját is ő szerezte.