Elkezdődött a 2022. év, minden korosztályunk dolgozik tovább, alább olvasható a korosztályok január havi munkájának összefoglalása.

U7 (2015/2106)

Januárban sok érintéssel, sok irányváltással végzett feladatokkal foglalkoztunk, ezeket igyekeztem minél jobban beépíteni a játékba. Emellett fontos szerepet kaptak a párharcok is. Betegség miatt viszonylag sokan hiányoztak, de akik részt vettek az edzésen, nagyon jó munkát végeztek.

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

 

U8 (2014)

Kicsit nehézkesen indult ez a hónap, de azért a végére sikerült összeszedni magunkat. Az időszak fő témája a közelgő edzőváltás volt, ami meghatározta a közös munkát. Január 29-én hazai rendezésű futsal fordulón vettünk részt, amely az elszenvedett két vereség ellenére remek hangulatban telt: a gyerekek élvezték a játékot, és sokat tanulhattak, valamint megint mérkőzés rutint gyűjthettek, ami nagyon fontos a fejlődésük szempontjából.

A hónap végén elköszöntünk egymástól, sok sikert kívánok a korosztálynak az új edző kollégával, de persze nem leszünk távol egymástól, mivel az U9-es csapattal folytatom, akikkel szoros együttműködésben dolgozunk tovább!

Nagy Kristóf, utánpótlás edző

 

U9 (2013)

A karácsonyi szünet után január 3-án hatalmas lendülettel kezdtük el az edzéseket. Az edzéslátogatottság a hideg idő ellenére 85%-os volt. A hónap első felében a labdaérzékelést ismételtük át különböző lábrészekkel, aztán rátértünk a fordulások (belső, külső, talp) és a cselek gyakorlására. Ezen kívül 1:1 és 2:1 elleni gyakorlatok voltak, amit nagyon élveztek a gyerekek és nagyon magas intenzitással csinálták. Részt vettünk a hónap végén futsalon, ahol egyértelműen látszódott az előrelépés mind játékban, mind eredményességben.

A kapusainknak elkezdődtek a kapusedzések is, ezúton is köszönöm kapus edzőnknek, Détári Istvánnak a remek munkát.

Schöffer Antal, utánpótlás edző

 

U10 (2012)

Január kicsit döcögősebben indul, mint képzeltem. Sajnos még mindig rengeteg volt a karantén miatti hiányzás, de így is sikerült részt vennünk egy Gödöllői minitornán, illetve játszottunk egy edzőmeccset az Újpest csapata ellen. Január végén már néha elértük a 15 fős létszámot is, remélhetőleg februárra már mindenki csatlakozni tud az edzésekhez!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

 

U11 (2011)

A vírus miatt jelentősen megcsappant a létszám az edzéseken, de próbáltuk olyan elemek ismétlésére fektetni a hangsúlyt, ami a jelenlévőknek előrelépést jelenthet. Az Újpest FC és a BVSC csapatai ellen élesben is lemérhettük, hol tartunk. Sajnos elég idény eleji volt a mutatott játék, sokkal több van a srácokban. Lendületesebb, kombinatívabb, bátrabb produkció kell ahhoz, hogy a februári megmérettetéseken és az edzéseken elégedettek lehessünk.

Zsimala György, utánpótlás edző

 

U12 (2010)

Korán, már január 4-én elkezdtük a felkészülést a tavaszi szezonra. A hideg idő, a rengeteg karantén és betegség ellenére az edzéslátogatottság megfelelő, 76%-os volt a hónapban. Három 3/4 pályás felkészülési mérkőzésen is túl vagyunk az UTE, a REAC és a BVSC csapatai ellen. Ezeken a meccseken hullámzó teljesítményt nyújtottunk, az UTE ellen elfogadható, a REAC ellen gyenge és a BVSC ellen újra javuló tendenciát mutatott a játékunk. A nagypályás mérkőzéseken kívül a BLSZ Téli Futsal Bajnokság két fordulóját is lejátszottuk, ahol 3 győzelemmel és 2 vereséggel csapatunk jelenleg a 3. helyen áll a csoportban. Január közepén csapatunk több tagja részt vett az ASI Kori 2.0 programon is, melynek szervezését ezúton is köszönjük egyesületünknek!

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf, utánpótlás edzők

 

U13 (2009)

Már az év első hetén újra kezdődtek az edzések. Bár a vírus/sérülések miatt sajnos kicsit kisebb létszámban, mint szerettem volna, de megkezdtük a munkát a jelenlévőkkel. Az idei első hónap a labdaérzékelés, cselek, irányváltások és kapura lövések körül forgott. A hónap második felére egyre bátrabban mertek egyénileg vállalkozni a srácok (sikeresen) az edzésjáték közben, ami számomra az elvégzett munkáról egy pozitív visszajelzés volt. Az edzésekkel együtt elindultak a futsal mérkőzések is, emellett 2 db edzőmérkőzést is játszottunk: egy 4+1-es kispályásat és egy 8+1-es nagypályásat. Teljesen elégedett vagyok a látottakkal. Hosszú az út persze, de ha így haladunk tovább, akkor meg lesz az eredménye!

Gősi Viktor, utánpótlás edző

 

U14 (2008)

A karácsonyi szünetről való visszatérés utáni első két hét a felzárkóztatásról szólt, főleg labdaérzékelés és kondíció terén. Utána már a létszámfölényes szituációkra fektettük a hangsúlyt. Sajnos nagyon kevesen edzünk mostanában, ez a betegségeknek is betudható. Viszont az U15-ös BLSZ Téli Futsal Bajnokságon részt tudtunk venni közösen a nagyokkal (Grassroots korosztály), így voltak mérkőzések is. Ott helyt állt a csapat a fizikálisan sokszor erősebb ellenfelek ellen is. Reméljük, hogy a február tartalmasabb lesz a mérkőzéseket tekintve.

Törincsi András, utánpótlás edző

 

ASI DSE Kapusok

Megkezdtük a 2022-es naptári évet a kapusoknál. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, így a kapusokkal tudtuk folytatni a tervezett programot. A legnagyobb hangsúlyt ebben a hónapban a közeli játékhelyzetekben való védésekre helyeztük. Elmondhatom, hogy a sok-sok mérkőzéshelyzet kialakításának köszönhetően a kapusok számára mérkőzéseken nem jelentenek nagy problémát, ha szembe kerülnek ilyen helyzetekkel. Leginkább futsal és felkészülési mérkőzések voltak, ahol pozitív visszajelzéseket kaptam a kapusok teljesítményéről. Csak így tovább, haladunk előre!

Détári István, kapusedző