ASI DSE Tagdíj tájékoztató 2022

Tisztelt Tagok, Szülők, Támogatók!

2022. január 01-től az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület éves (12 hónap) tagsági díjat vezet be. Ennek oka a folyamatosan emelkedő kiadások és a csökkenő támogatások. Szeretnénk a nálunk sportoló gyermekeknek a lehető legjobb feltételeket biztosítani és megtartani a már megszokott létesítményeket. Sajnos a folyamatosan növekvő bérleti díjak, rezsi költségek óriási terhet jelentenek számunkra, ezért döntöttünk a tagdíjak minimális növelése és éves szintre emelése mellett.

A tagsági díjakat a K&H-nál vezetett ASI DSE, 10404089-40818052-00000000 bankszámlájára kérjük minden hónap 15-ig átutalni. Megjegyzés rovatban szerepeljen a sportoló és edzőjének neve, sportága, illetve a fizetni kívánt hónap.

A tagdíj mértéke szociális helyzet alapján, írásos kérelem egyedi elbírálása után csökkenthető, valamint 3 hétnél hosszabb hiányzás esetében a következőképpen változhat:

  • Edzésen vagy mérkőzésen elszenvedett súlyos sportsérülés esetén a fizetendő tagdíj a szakosztályban meghatározott tagdíj 25%-a.
  • Orvos által igazolt tartós betegség esetén a fizetendő tagdíj a szakosztályban meghatározott tagdíj 50%-a.
  • Egyéb okból történő hosszabb hiányzás esetén a fizetendő tagdíj a szakosztályban meghatározott tagdíj 75%-a.

A szakosztályok havi tagdíjainak összegét a kiegészítő mellékletben találják. Hisszük, hogy „A Sport Összeköt és Közösséget teremt!” Köszönjük megértésüket, bizalmukat és támogató szándékukat!

Üdvözlettel,

Eperjesiné Muts Éva
ügyvezető elnök

Budapest, 2021.12.01.


A fenti tájékoztató PDF formában letölthető innen: ASI DSE tagdíj tájékoztató

A szakosztályi tagdíjak megtekinthetők az alábbi PDF-ben: ASI DSE szakosztályi tagdíjak