ASI DSE Kajak-kenu: 2021. ősz-tél legjobb sportolói

Kajak-kenu Szakosztályunk edzői 2021. szeptemberében, októberében, novemberében és decemberében is kihirdették a Hónap sportolója címeket. Mutatjuk, kik érdemelték ki a megtiszteltetést!

Szeptember

ASI DSE Kajak-kenu Szakosztály: Molnár Mátyás (U10)Molnár Mátyás (U10)

Matyi nagyon szépen dolgozik minden edzésen, alázatosan végzi a munkát. Csapattársaival figyelmes, kedves. Példamutató a hozzáállása, kiérdemelte a címet szeptemberre!

ASI DSE Kajak-kenu Szakosztály: Csatári Attila (U13)Csatári Attila (U13)

Attila sokak biztatására elindult szeptemberben két versenyen is (az első megmérettetés élete első kajak versenye volt), ahonnan egy bronz érmet sikerült összegyűjtenie. Nagyon büszkék vagyunk rá, azóta is mindent beleadva végzi az edzéseket. Csak így tovább, jövőre még ennél is csillogósabb lehet az érem!

Október

ASI DSE Kajak-kenu Szakosztály: Krémer Emili Eperke (U10)Krémer Emili Eperke (U10)

Eper amikor csak teheti, részt vesz az edzéseken, és mikor ott van, 120%-ot teljesít. Nem véletlen, hogy szeptemberben két versenyen is elindult és a másodikról egy számunkra aranyat érő 6. hellyel tért haza. Nagyon segítőkész tagja a csapatnak! Hajrá Eper!

ASI DSE Kajak-kenu Szakosztály: Zsíros Márton (U10)Zsíros Márton (U10)

Marci szintén elindult a szeptemberi Budapest Diák Kupán, hogy megízlelje a versenyzés ízét. Nagyon jól helyt állt és úgy gondolom, löketet adott neki a továbbiakban, hogy jövőre még előrébb kerüljön a korosztályában! Minden edzésen szépen dolgozik, a feladatokat pontosan és ha kell, gyorsan végrehajtja. Csak így tovább!

November

ASI DSE Kajak-kenu Szakosztály: Tompa-Szarka Elemér (U12)Tompa-Szarka Elemér (U12)

Eli egyik oszlopos tagja a csapatnak. Amennyire nagy a hangja (olykor), annyira gyorsan surran a futások alkalmával. Amikor kell, figyel és megcsinálja, amit kérünk tőle. Elképesztően kitartó, ezt a nyári versenyek alatt is bizonyította. Hajrá Elemér!

December

ASI DSE Kajak-kenu Szakosztály: Ruttkay Károly (U12)Ruttkay Károly (U12)

Karcsi ősszel csatlakozott csapatunkhoz, azóta is nagy fejlődésen ment keresztül. Egyre jobban megy neki a futás, látványosan erősödik és szépen beilleszkedett a csoportba. Kitartóan továbbra is, és bármi sikerülhet!